Vacature Transportplanner

Transportplanner in Waddinxveen

Ben jij in staat om snel te schakelen en raak je niet snel gestrest? Wolfram Chain is momenteel op zoek naar transportplanner in de regio Waddinxveen in de sierteelttransport. Je zult deel uitmaken van een snelgroeiende organisatie waar een warme en familiaire sfeer heerst.Als communicatief vaardig persoon ben je proactief en daadkrachtig in je werk. Je hebt de verantwoordelijkheid om het transport van onze eigen chauffeurs soepel te laten verlopen. Hierbij onderhoud je direct contact met klanten, collega's en partners, waarbij de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten altijd centraal staan. Hiernaast ben je niet te beroerd om zelf bij te springen op de wagen mocht dit nodig zijn.

Functie:Transportplanner, planner
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain N.V. via rotterdam@wolframchain.nl of 010 - 261 5010. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Transportplanner Wolfram Chain N.V. 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures