Vacature Process Lead (40 uur)

Process Lead (40 uur) in Hazerswoude-Dorp

Ben jij communicatief en analytisch sterk, technisch onderlegd en heb je affiniteit met technische en operationele processen, zowel in de praktijk als in theorie?  

En wil jij graag dagelijks bezig zijn met het verbeteren van processen in een productieorganisatie, dan is deze functie echt wat voor jou! Wij zoeken een enthousiaste Process Lead als versterking voor ons team.

Menken Orlando is een snel ontwikkelende en hard groeiende onderneming binnen de Europese FMCG markt. Wij zijn actief in drie categorieën: Snacks, Chocolade en Whole Foods (denk aan noten, pitten, zaden en gedroogd fruit). Deze worden in de markt gezet onder zowel merk als private label. Grote kans dat ook jij minstens één van onze producten in jouw keukenkastje hebt staan.

Bij Menken Orlando wordt gewerkt met IWS (Integrated Work System), een volledig programma met aspecten van verschillende verbetermethoden, zoals TPM/OEE/Lean/Six Sigma/HPO. Binnen dit programma zijn teams gevormd die gestructureerd werken aan verbetering en daarmee een deel van de productieorganisatie naar een hoger niveau tillen. 

Deze teams bestaan uit een Line Lead, Maintenance Lead en een Process Lead. Als Process Lead ben je verantwoordelijk voor het observeren, analyseren en verbeteren van verschillende productieprocessen, zoals centerline (CL) en change-over (CO). 

Je identificeert procesverliezen en werkt toe naar een oplossing die ervoor zorgt dat die verliezen in de toekomst niet meer voor zullen komen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

 

§  Het analyseren van machinedata om procesverliezen te identificeren.

§  Je bent verantwoordelijk voor de datakwaliteit.

§  Het standaardiseren van machine- en werkprocessen.

§  Het coachen van operators.

Wat vragen we van jou?

§  Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

§  Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.

§  Je bent een teamspeler, maar je hebt geen probleem met zelfstandig werken.

§  Je hebt goed begrip van operationele processen, zowel praktisch als theoretisch.

§  Je beschikt over sterke analytische vaardigheden.

§  Je beschikt over de algemene technische vaardigheden.

§  Je hebt begrip van bedrijfsstrategieën.

§  Je beschikt over bovengemiddelde computer-/Microsoft Office-vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

§  Een fulltime functie binnen een snel groeiend bedrijf in de FMCG.

§  Uitzicht op een vaste aanstelling.

§  Goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.

§  Goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

§  Standplaats: Hazerswoude-Dorp.

Wie zijn wij?


Menken Orlando B.V. is leverancier van private label food producten en wij leveren aan supermarkten, out-of-home ondernemingen en B2B klanten in heel Europa. Onze expertise ligt binnen Signature Snacks (Aziatische zoutjes, snack- en pindamixen), Whole Foods (pijnboompitten, salademixen, ontbijtverrijkers) en Chocolate Specialties (gechocolateerde noten & fruit omhuld met Belgische chocolade). Wij zijn een internationaal opererende onderneming waarbij 50% van de omzet wordt gerealiseerd buiten Nederland.

Menken Orlando is een commercieel en professioneel familiebedrijf, dat snel inspeelt op de markt. De sfeer is informeel en direct. Op het kantoor in Voorburg werken +/- 85 medewerkers, in onze state-of the art, in 2022 geopende, productielocatie in Hazerswoude-Dorp werken nog eens 120 mensen. Hier kom je als Process lead te werken binnen de operatie.

Meer weten of solliciteren?


Heb je nog vragen over de functie van Process lead of over Menken Orlando als werkgever? Neem dan contact op met Doortje van Dort (hr@menkenorlando.nl). Ben jij al zeker van je keuze en wil je aan de slag als Process lead? Solliciteer dan direct door middel van het sturen van jouw cv met een motivatie ter attentie van Doortje van Dort via hr@menkenorlando.nl.

Online screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe collega nemen wij uitsluitend sollicitaties in behandeling waar zowel de motivatiebrief als cv is bijgevoegd.Functie:Procesverbeteraar
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Menken Orlando B.V. via hr@menkenorlando.nl of 31703082222. Of bezoek hun website https://www.menkenorlando.nl/nl/contact/vacatures.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Process Lead (40 uur) Menken Orlando B.V. 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures