Vacature Projectleider

Projectleider in Waddinxveen

info [at] coenradie.nl

Projectleider Waddinxveen

  • februari 16, 2024

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarin je jouw leiderschapsvaardigheden kunt inzetten én uitbreiden? Heb je affiniteit met én kennis van de bouw en maatvoering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Als projectleider van ons filiaal te Waddinxveen stuur jij onze meetspecialisten aan die dagelijks e zeer uiteenlopend meetwerk uitvoeren in de Randstad en daarbuiten. Je bent communicatief sterk en hebt verstand van meten. Langlopende werken zijn bij jou in goede handen, want jij zorgt voor overzicht en goede coördinatie tussen klant en collega meetspecialisten. Daarnaast houd je toezicht op de kwaliteit, kosten en tijd van de projecten en draag je zorg voor een veilige werkomgeving.

Opleiding Geodesie op Hbo-niveau of door ervaring verkregen gelijkwaardig werk- en denkniveau is een pré. Jouw kennis en ervaring in CAD-systemen draagt bovendien bij aan een vlot verloop van ieder project.

Wat bieden wij?

Bij Coenradie werk je samen met een gedreven team van specialistische maatvoerders en andere project- en bedrijfsleiders. Kwaliteit en efficiënte, praktische oplossingen staan bij ons voorop. Wij zorgen voor een bedrijfsauto, smartphone en tablet of laptop zodat jij vanaf dag één je werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Coenradie biedt ruimte voor nieuwe voorstellen om sturing en verbetering te geven. Wij zijn een organisatie die nooit stilstaat en constant op het scherpst van de (technische) snede werkt binnen haar vakgebied.

overeenkomsten: Full Time

locaties: Waddinxveen

Ingenieursbureau Coenradie | Hoofdkantoor Oirschot | Moorland 8 | 5688 GA Oirschot | T +31 (0)499 577 202 | E info [at] coenradie.nlFunctie:projectleider
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ingenieursbureau Coenradie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Projectleider Ingenieursbureau Coenradie 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures