Vacature Docent Tuin

Docent Tuin in Hazerswoude-Dorp

Ontwerp Academie

Docent Tuin- en landschapsarchitectuur

Voor onze opleiding Tuinarchitectuur zijn wij op zoek naar een gepassioneerde docent/ontwerper. Het betreft een parttime functie, waarbij voorkeursdagen en dagdelen in overleg worden afgestemd. Naast het lesgeven zijn er mogelijkheden om andere activiteiten rondom ons lesprogramma op projectbasis aan te pakken.

  • STAND: 323

De opleiding Tuinarchitectuur groeit en bloeit! Daarom zijn we op op zoek naar versterking van het team. Heb je nog geen onderwijservaring? Jouw motivatie en rijke ontwerpkennis vinden wij belangrijker. Kijk voor de volledige vacature omschrijving en wat een baan in het groene onderwijs bij de OntwerpAcademie zo interessant en leuk maakt op de website.Functie:docent tuin
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Evenementenhal Hardenberg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Docent Tuin Evenementenhal Hardenberg 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures