Vacature Projectleider

Projectleider in Waddinxveen

Projectleider SealteQ West

Bij SealteQ werken de beste vakspecialisten. Wil jij ook werken aan de mooiste projecten, met leuke collega's, het beste materiaal en een goed salaris? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over SealteQ

SealteQ bv loopt voorop met slimme en bewezen duurzame oplossingen om de levensduur van beton- en staalconstructies te verlengen en dragen daarbij zorg voor wat er echt toe doet: onze mensen, onze klanten en onze planeet. Dit doen we vanuit 7 vestigingen en met ca. 220 betrokken en gemotiveerde medewerkers. Onze vestiging in Waddinxveen ligt mooi centraal in het werkgebied van de vestiging, tussen de grote steden. Het kantoor is goed bereikbaar en voorzien van alle moderne voorzieningen voor een plezierig werkklimaat.

Je taken

Als projectleider werk je nauw samen met het bedrijfsbureau, kwaliteitscoördinator en medewerkers in projecten. Deze projecten variëren sterk in grootte en richten zich op betonherstel en -bescherming. Hierbij kun je denken aan projecten in woningbouwcomplexen, parkeergarages, zware industrie en de weg- en waterbouwconstructies. Betonreparatie is een zeer breed vakgebied met een diversiteit aan markten, elk met zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden. Je stuurt het projectteam aan en zorgt ervoor dat deze projecten in goede banen geleid worden. Hierbij houd je toezicht op het naleven van kwaliteits-, veiligheids- en milieuregels van de SealteQ Group.

Naast de projectmatige taken ben je verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille. Het werkgebied is enorm en met jouw passie en gedrevenheid is het geen probleem om het netwerk te vergroten. Je deelt graag je vakkennis op het gebied van betonherstel en -bescherming met jouw collega's en creëert betrokkenheid bij het werk. Het meewerken aan een verdergaande professionalisering en groei van de vestiging is voor jou een fantastische uitdaging die je graag aangrijpt. Je rapporteert aan de directeur.

Je profiel

  • HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur in de richting bouw/civiel;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een gelijkwaardige functie;
  • Technische affiniteit;
  • Organisatorisch sterk, stressbestendig en procesmatig inzicht;
  • Communicatieve skills, initiatiefrijk en een echte teamspeler;
  • Commercieel ingesteld;
  • Flexibele instelling.

Aanbod

Naast een marktconform salaris, prima secundaire voorwaarden (zoals een auto en telefoon van de zaak, premievrij pensioen) en een informele werksfeer ben je bij SealteQ onderdeel van een stabiele en vernieuwende organisatie. Je werkt aan interessante en uitdagende projecten waarvoor je van begin tot eind verantwoordelijk bent. We zijn gek op afwisseling en innovatie. Dat doen we met een hecht team. Samen is een sleutelwoord: we helpen elkaar.

Uiteraard is er uitzicht op een vaste aanstelling. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Interesse? Wacht dan niet langer en vul het formulier in of stuur je CV en een korte motivatiebrief naar o.v.v. vacature projectleider SealteQ Ivacon. Voor meer informatie mag je contact opnemen met , HR Coördinator, of .Functie:projectleider
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SealteQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Projectleider SealteQ 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures