Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Alphen aan den Rijn

Houd jij van afwisseling in je werk en zit techniek in je DNA? Kom dan eens een kop koffie drinken in ons nieuwe pand en bespreek onze functie servicemonteur.

Een servicemonteur bij Cal Trading houdt zich bezig met het onderhouden, bouwen en storingen oplossen van ketelinstallaties. Je gaat zelfstandig danwel met een collega op pad naar de klant om daar de werkzaamheden aan de installatie te verrichten. Ook moeten er voorbereidende werkzaamheden op de zaak getroffen worden.  Dit vereist kennis van de installatie die in de praktijk en middels scholing opgedaan kan worden. Cal Trading heeft een breed scala aan klanten. Van de foodindustrie en ziekenhuizen tot de petrochemie. Dit maakt de job dan ook uitdagend en afwisselend. Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen de functie. Zo zal een junior zich bezig houden met simpele aanpassingen en klein onderhoud aan de installaties en kunnen de werkzaamheden later uitgebreid worden tot het zelfstandig begeleiden van een groot onderhoud met keuringen, het elektrisch inregelen van een installatie en zelfstandig oplossen van storingen.

Wij vragen:
– Een VCA certificaat
– Je beschikt over rijbewijs B
– Een zelfstandig en representatieve houding

- MBO techniek

Wat bieden wij:

– Doorgroeimogelijkheden in functie en salaris
– Mogelijkheid tot auto van de zaak
– Een net salaris en CAO Metaal & TechniekFunctie:Servicemonteur w
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cal Trading B.V. via hr@caltrading.nl of 172574668. Of bezoek hun website https://www.caltrading.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Servicemonteur Cal Trading B.V. 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures