Vacature Reisspecialist Sales & Boekingen

Reisspecialist Sales & Boekingen in Waddinxveen

Nieuwsbrief


Wintersport reisorganisatie Skichalets.nl uit Waddinxveen zoekt een flex thuis/kantoor parttime allround medewerk(st)er sales, reserveringen en administratie voor minimaal 6 uur per week in de lente en zomer uitlopend tot 20 uur per week in de herfst en winter. In loondienst of op zzp-basis. Thuiswerken is naast werk op kantoor ook mogelijk met laptop van de zaak met vpn-verbinding. De werktijd kan vrij en flexibel over de dag worden verspreid en verdeeld naar eigen inzicht. De werkzaamheden bestaan ondermeer uit enthousiast en spontaan contact met klanten (per e-mail, telefonisch, via WhatsApp en via een chatbot), boeken van reserveringen, facturering van de reserveringen via online boekhoudprogramma Exact, debiteurenadministratie, reisinformatie opmaken in Word/PDF en versturen naar gasten, opstellen rooming lists voor reisleiding, klachtenafhandeling, contact met reisleiding in de Alpen, bedenken van teksten zoals acties, aanbiedingen en leuke nieuwsweetjes met bijbehorende afbeeldingen voor sociale media en nieuwsbrieven. Met veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Je bent nauwkeurig en je kunt ook goed werken met Word en Excel. Aangezien we ook veel Engelse klanten hebben is beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Salaris conform de CAO reisbranche. Degene die nu bij Skichalets.nl vertrekt wil je met alle plezier inwerken en als je in een later stadium vragen hebt, kan je haar altijd mailen, bellen of appen. Zij wil je graag helpen en ondersteunen.Functie:reisspecialist sales & boekingen
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Skichalets.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Reisspecialist Sales & Boekingen Skichalets.nl 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures