Vacature Medewerk(st)er Kassa

Medewerk(st)er Kassa in Boskoop

Medewerk(st)er Kassa (m/v) - 9 a 12 uur per week

Ben jij betrokken, enthousiast, actief en klantvriendelijk? En heb jij kassaervaring? Lees dan verder! Wij zoeken voor ons tuincentrum een collega die bij ons aan de kassa wil werken, maar ons ook af en toe kan ondersteunen op andere afdelingen, zoals bijvoorbeeld onze Landwinkel of tussen de perkplanten.
Het betreft een vacature voor gemiddeld 9 a 12 uur per week. Het grootste deel van deel van deze uren wordt in het weekend ingevuld, vrijdag avond en op zaterdag of zondag.
GroenRijk Zevenaar is een gezellig tuincentrum met een uitgebreid aanbod bloemen, planten en andere tuinproducten. We werken in een leuk team van enthousiaste medewerkers. Wij hebben op hetzelfde terrein als het tuincentrum ook de Landwinkel , waar wij heerlijke streekproducten verkopen.
Interesse?
Stuur je cv en motivatie (met foto) via de email naar , het onderstaande contactformulier of per post naar het onderstaande adres. Je kan je hierbij richten aan .


Neem gerust contact met ons op via de mail of bel naar .Functie:medewerker kassa
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:9 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenRijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Medewerk(st)er Kassa GroenRijk 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures