Vacature Senior Administrateur

Senior Administrateur in Boskoop

Voor ons innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar

 • Senior administrateur

Lees ook meer over: Griffioen als werkgever en erkend leerbedrijf

SENIOR ADMINISTRATEUR

Locatie Boskoop, 32 uur

Toonaangevend en trendsettend in vasteplanten, met de sterke concepten Hello Garden en GreentoColour® heeft Griffioen Wassenaar een vooraanstaande positie opgebouwd. Griffioen Wassenaar kweekt en verkoopt jaarlijks miljoenen vasteplanten en is nationaal en internationaal een gewaardeerde, grote en sterke speler op de markt. Voor dit innovatieve en groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een

SENIOR ADMINISTRATEUR (80%) - ervaren, kennis van zaken, meedenker

-

Het bedrijf

Vanuit de vestigingen in Boskoop bedient men zowel de tuincentrummarkt als de markt van het openbaar groen met uitgekiende concepten. Het concept Hello Garden helpt de particulier om betere keuzes te maken en helpt het tuincentrum met meer rendement. In het openbaar groen heeft men met het GreentoColour® concept een vooraanstaande positie opgebouwd.

De functie

De man of vrouw die wij zoeken gaat zelfstandig zorgdragen voor de volledige financiële administratie (AFAS) en specifieke software voor kwekerijen (WinTree). Het gaat om een operationele functie op hbo-denkniveau voor een ervaren allround administrateur.

Het bedrijf kent een sterk seizoenmatig karakter, waarbij een grote nadruk ligt op het voorjaar. Daardoor is een flexibele instelling qua werktijden in die periode noodzakelijk. In de periode februari tot en met mei/juni is het derhalve niet mogelijk vakanties in te plannen. In de maanden juli, augustus en november tot en met januari kunnen gemaakte overuren weer gecompenseerd worden.

Takenpakket

 • Debiteurenadministratie
 • Crediteurenadministratie
 • Bankverwerking
 • Betalingen klaarzetten
 • Salarissen (salarisverwerking uitbesteed bij accountant)
 • Btw-aangifte (maandelijks)
 • ICP opgaaf (maandelijks)
 • Maandelijkse rapportage aan moedermaatschappij
 • Begroting opstellen
 • Liquiditeit beheren
 • Voorbereiden jaarrekening (einde boekjaar 31/8)
 • Opstellen arbeidscontracten
 • Ziekmeldingen
 • Verwerken urenregistratie
 • Beheer wagenpark
 • Beheer verzekeringspakket

Het aanbod

Dit is zowel een veelzijdige als zelfstandige functie in een mooi en succesvol bedrijf met betrokken, ondernemende en hardwerkende collega's. Bij gebleken geschiktheid zit er een mooi toekomstperspectief in. Het salaris en andere arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen en in overeenstemming met zwaarte van functie.

Herken je jezelf in de functieomschrijving? Heb jij die daadkracht, ervaring en kennis in huis? Solliciteer dan direct.

Reageren

Griffioen Wassenaar BV

E
T +31

ASSISTENT HOOFD TEELT MET EEN PASSIE VOOR VASTEPLANTEN

Locatie Boskoop, 40 uur

Heb je altijd al een passie gehad voor vasteplanten en wil je als meewerkend voorman graag samen met je team zorgdragen voor een prachtig eindproduct? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Je bent als Assistent Hoofd Teelt dagelijks verantwoordelijk voor een enthousiaste groep vaste en seizoenmedewerkers en weet ze gemotiveerd mee te laten draaien in ons mooie bedrijf. Je werkt nauwkeurig en kan goed de werkzaamheden inplannen en coördineren, maar je bent ook flexibel als er onverwacht andere prioriteiten zijn. Je bent communicatief vaardig en samen met je collega Hoofd Teelt en jouw team zorg je voor de opkweek van een mooie kwaliteit vasteplanten. Je mag ervaren zijn, maar voor ons is het vooral belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent, en graag innovatief onze kwekerij verder wilt helpen groeien.

Kennis van vasteplanten en wellicht al wat ervaring met het telen ervan, is een pre voor deze functie, maar zowel ervaren als jonge(re) kandidaten met ambitie en groene vingers dagen we graag uit om te solliciteren op deze veelzijdige instapfunctie, waarbij je binnen enkele jaren kunt doorgroeien naar Hoofd Teelt.

Wij vragen

 • (Agrarisch) HBO opgeleid of HBO werk- denkniveau
 • Passie voor vasteplanten
 • Enige ervaring in leidinggeven
 • Goede teeltvaardigheden
 • Ervaring met moderne bedrijfsvoering en uitvoeren van processen
 • Communicatief vaardig
 • Een goede teamspeler binnen de organisatie en in je eigen team

Wij bieden

Een groene en gezellige werkomgeving waar gelachen wordt op zijn tijd en hard gewerkt wordt. Je komt te werken in een betrokken team van collega's voor een goed salaris. Daarbij bieden we je ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen, en organiseren we jaarlijks diverse leuke activiteiten vanuit onze personeelsvereniging.

Reageren

Griffioen Wassenaar BV

E
T +31

Ons bedrijf

Griffioen Wassenaar BV is toonaangevend en trendsettend in vasteplanten. Met onze sterke concepten hebben wij een vooraanstaande positie opgebouwd. Wij verspreiden jaarlijks meer dan zeven miljoen vasteplanten in 15 verschillende landen.

Op een mens- en marktgerichte manier hebben wij een organisatie opgebouwd met gedreven medewerkers die met plezier iedere dag in een moderne omgeving werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van ons bedrijf.

Erkend leerbedrijf

SBB is een professionele organisatie in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Zij voeren taken uit in opdracht van het ministerie van OCW, zoals het erkennen en begeleiden van leerbedrijven, onder andere voor stages en leerbanen.

Mogelijk hebben wij momenteel geen passende vacature maar als je belangstelling hebt voor ons bedrijf en sector komen we niettemin graag met je in contact!

Graag reageren naar:

Griffioen Wassenaar BV
E

Heroes in Green - Lerend werken in het groen

Griffioen Wassenaar BV Vasteplantenkwekerijen is een erkend leerbedrijf voor BOL / BBL / MBO / HBO leerlingen en is aangesloten als een van de stagebedrijven in Boskoop bij Heroes in Green .


Contact alle vestigingen

T +31 (0)172 55 12 35


Functie:administrateur
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Griffioen Wassenaar via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Senior Administrateur Griffioen Wassenaar 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures