Vacature Servicemedewerker

Servicemedewerker in Waddinxveen

SERVICEMEDEWERKER GEZOCHT!

Woon jij in de regio? Solliciteer dan snel!

  1. SERVICEMEDEWERKER GEZOCHT!

Wie zijn wij?

Samen sterk op daken. Dat is het credo van MASTUM bv. Samenwerken met alle partijen uit de bouwkolom. Om de mooiste, beste en meest innovatieve daken te maken. Daken waarvan je een glimlach op je gezicht krijgt. Daken die variëren van traditionele daken en gebruiksdaken tot parkeerdaken en energiedaken. Een breed spectrum dus. Dat kunnen wij, omdat we hiervoor de juiste kennis en het juiste vakmanschap in huis hebben. We hebben het druk. Daarom willen wij ons team versterken met een NIEUWE COLLEGA. Voor deze functie geldt dat je een goede beheersing van de Nederlandse taal moet hebben, klantvriendelijk en stressbestendig bent, accuraat, flexibel en collegiaal. .

SERVICEMEDEWERKER (24-32 UUR)

De Afdeling Service is het hart van MASTUM. Onze goede service is onlosmakelijk gekoppeld aan onze goede naam. En aan topkwaliteit. Als servicemedewerker ben je daarom onmisbaar voor ons. Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor de planning. Je bent aanspreekpunt voor klanten en de schakel tussen klant en monteur. Een pre is als je enige (technische) kennis van daken en/of bouw hebt.Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, dan zijn wij naar jou op zoek en nodigen we je uit om te reageren. Wij zoeken altijd naar een invulling die niet alleen goed bij MASTUM maar ook bij jou past! Ons bedrijf is gevestigd in Waddinxveen. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar collega uit de regio. .

Wat bieden wij?

Een prettige werksfeer in een inspirerende kantoorruimte, met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther de Waardt, tel (ma, di, do) of stuur direct je cv naar

Is deze functie echt iets voor jou en wil je graag bij MASTUM werken? Solliciteer dan direct online! Wil je meer weten over deze functie of over MASTUM? Bel dan met Esther de Waardt .

Adresgegevens

Coenecoop 23
2741 PG Waddinxveen


Dat zijn de kenmerken van de offertes van MASTUM.

Functie:servicemedewerker
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mastum Daksystemen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Servicemedewerker Mastum Daksystemen 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures