Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Waddinxveen

Servicemonteur

De tijd voor een nieuwe uitdaging! Wil jij werken naar een doel, aan een betere wereld en dat samen met je collega's? Dan ben je bij Neeleman Installateurs op het juiste adres. Het leukste installatiebedrijf in het groene hart met een echte familiesfeer. Zo zijn we ook als familiebedrijf al meer dan 3 generaties van vader op zoon verdergegaan en is dat nog altijd onveranderd gebleven. Samen met je collega's beland je in een innovatief bedrijf die haar ogen op de toekomst gevestigd heeft. Ook zijn we als duurzame installateur inmiddels al 45 jaar specialist in duurzame technieken, en zullen we in de toekomst niet meer weg te denken zijn!

Hoge verwachting, hoog resultaat

Bij Neeleman Installateurs ben je als servicemonteur de onmisbare schakel van ons bedrijf, met meer dan 15.000 klanten wordt er eens in de zoveel tijd onderhoud gedaan om de installaties veilig te houden. Daarvoor zoeken we jou!

Eén grote familie

Als medewerker van Neeleman word je onderdeel van de familie en daar zijn wij trots op! Al ruim 85 jaar zijn wij actief en met de overgang van vader op zoon is Neeleman installateurs al drie generaties lang een echt familiebedrijf.

Het kenmerk van het familiebedrijf is de omgang met elkaar, de korte lijnen met de directie en het ontbreken van een zichtbare hiërarchie. Ook het omzien naar de medewerkers staat centraal in onze organisatie.

De toekomst

Doorgroeien? Jazeker

Stilstaan, daar doen we bij Neeleman niet aan! Wij ontwikkelen samen iedere dag en doen dat ook graag aan jou, zo word je de beste versie van jezelf bij Neeleman .

Werken bij Neeleman Installateurs

Als duurzame installateur zijn we al meer dan 45 jaar bezig met het ontwikkelen en innoveren met duurzame technieken, toch is het ook belangrijk om niet alleen maar de toekomst in te kijken. De reeds geplaatste installaties en ook systemen van soms wel 50 jaar oud hebben vroeg of laat een service- of onderhoudsbeurt nodig. Als technische specialist bij Neeleman Installateurs ben jij degene die dat verzorgt!

Belangrijke schakel

De werkzaamheden

Als servicemonteur ben jij onze specialist op locatie. Er wordt verwacht dat jij onze duurzame installaties veilig houdt, denk hierbij aan het uitvoeren van periodiek onderhoud en het opsporen van fouten en falen in de technische installatie. Dit brengt ook de nodige vraagstukken met zich mee. We verwachten dat je zelfstandig deze uitdagingen uit de weg gaat en stressbestendig de werkzaamheden kan uitvoeren. Hierbij wordt er ook verwacht dat je tijdens je werk met de klant contact hebt om die op de hoogte te houden van de werkzaamheden en de voortgang

Om voor deze baan te solliciteren verwachten we ook dat je minimaal 4 jaar ervaring hebt in het vak en daarmee affiniteit hebt. Het is ook belangrijk dat je een klant goed kan adviseren en je enthausiasme daarbij goed kan overbrengen. Zodat je na je werkzaamheden een grote glimlach bij onze klanten achterlaat, zo maken wij impact !

Jouw voordeel bij Neeleman Installateurs

 • Je krijgt goed & eerlijk salaris
 • Je hebt wekelijks een vrijmibo en jaarlijks meerdere uitjes en etentjes samen met het bedrijf
 • Je krijgt korting op onze producten
 • Je krijgt hoogwaardig & veilig gereedschap, naast een fijne outift
 • Minimaal €500,- bonus bij aandragen nieuwe collega

Is het een match?

Om erachter te komen of wij een goede match zijn is het ook belangrijk dat we jou een beetje leren kennen voordat je bij ons op bezoek komt. Wij zoeken een creativeling die het volgende heeft:

 • Je bent handig, leergierig, beschikt over een aanpakkersmentaliteit en je hebt goed technisch inzicht
 • Je bent goed in communicatieve vaardigheden, je kan voor jezelf opkomen en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent zelfstandig
 • Je denkt na over het eindproduct en geeft daarbij om de klanttevredenheid
 • Je bent iemand die goed kan samenwerken
 • Je hebt 4 jaar ervaring in de installatietechniek
 • Je bent bereid om leerlingen te ondersteunen en begeleiden

" Wij zijn trots op onze afkomst en zijn als familiebedrijf toch een beetje speciaal. Veel van onze klanten zijn soms al 50 jaar klant, zij horen net als onze medewerkers bij de familie. „

Tel: Email: Klantenportaal: login Orderstatus: mijn orderstatusFunctie:servicemonteur
Startdatum:27-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Neeleman installatietechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Servicemonteur Neeleman installatietechniek 27-09-2023

Bekijk ook andere vacatures