Vacature Werkvoorbereider/Calculator Wegenbouw

Werkvoorbereider/Calculator Wegenbouw in Waddinxveen

Vacature werkvoorbereider/calculator wegenbouw

  • Redactie Waddinxveen
  • 07-12-2023

werkvoorbereider/calculator wegenbouw in Gouda

Als werkvoorbereider/calculator wegenbouw zorg jij voor een efficiënt proces omtrent het aanleggen/renoveren van wegen en terreinen. Onze werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van asfalt en bestrating op wegen, erven of terreinen, terreinen bouwrijp en woonrijp maken en het verzorgen van de ondergrondse infra. Kortom, binnen de wegenbouwtak kom je hier alles tegen!

Korte lijnen, flexibiliteit en een team van professionals dat de klus wil klaren, dat kenmerkt onze relatie. Er wordt snel geschakeld zodat het werk volgens planning uitgevoerd. bouwen en onderhouden wegen voor gebruikers, en werken op een manier die veilig is voor onze medewerkers. Van asfalt reparatie, bestratingen, rioleringen, funderingen tot groen en straatmeubilair. Dit doen zij voor bedrijven, overheden, particulieren en agrarische bedrijven.


Functie: kostendeskundige/projectcoordinator, werkvoorbereider GWW Startdatum: 06-12-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3500 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via of . Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:werkvoorbereider calculator wegenbouw
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Werkvoorbereider/Calculator Wegenbouw Eminent Groep 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures