Vacature Betonboorders

Betonboorders in Alphen aan den Rijn

Betonboorders | zagers

Vlasman Betonbewerkings- en Slooptechnieken b.v. uit Alphen aan den Rijn is een totaalsloopbedrijf die vele mogelijkheden kent. Sloopwerken, Koppensnellen, Asbestsanering, Boren & Zagen en Bodemsanering; wij bieden het totaalpakket waarbij perfectionisme het uitgangspunt is. Onze expertise uit zich in het afstemmen van alle mogelijkheden op de wensen en behoeften van onze klanten.

In verband met de verdere ontwikkeling en groei van onze afdeling Boren & Zagen is er ruimte voor uitbreiding van ons team met:


Functieomschrijving

  • verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van betonboren, zagen en frezen;
  • het in goede staat onderhouden van machines en gereedschappen.

Jouw profiel

  • certificaat B-VCA;
  • rijbewijs B.

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Klik op de knop 'solliciteer' of stuur je sollicitatie met CV per e-mail naar of naar Postbus 16, 2400 AA Alphen aan den Rijn ter attentie van afdeling Personeelszaken.

Vlasman logo

Functie:betonboorder
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vlasman via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Betonboorders Vlasman 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures