Vacature Stage Big Data

Stage Big Data in Alphen aan den Rijn

Stage Big Data

Data

-

Alphen aan den Rijn, Nederland

Over PFM

People Flow Management. Dat is waar PFM Intelligence Group voor staat. Met meer dan 35.000 installaties en bijna 40 jaar aan ervaring, zetten wij bezoekersstromen en gedrag om in bruikbare data voor locaties in meer dan 35 landen. Als marktleider in Nederland en Engeland, zijn wij trots op onze klantenkring die bestaat uit grote internationale spelers in de vastgoed- en retailmarkt, waaronder vele grote retailmerken, stations, lokale overheden, beursgenoteerde bedrijven en beheerders van commercieel vastgoed. Wij bieden brede inzichten en rapportages aan onze klanten over bezoekersaantallen en bezoekersgedrag in winkels.

Over de stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een jong en dynamisch team?

Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair die met ons aan de slag gaat met een enorme hoeveelheid data. Samen met ons team van 3 data-analisten ga je deze data vertalen naar waardevolle inzichten voor onze klanten. En dat is nog maar het begin! Wij kunnen namelijk ook voorspellen wat bezoekers op een willekeurig moment in de toekomst gaan doen. Dit betekent dat je bij ons werkt aan unieke inzichten die onze klanten direct helpen hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Bij ons ben je geen 'gewone' stagiair, maar maak je écht onderdeel uit van ons team van experts. Je werkt dagelijks aan uitdagende projecten waarin je jouw vaardigheden op het gebied van data-analyse kunt verbeteren. Daarnaast werk je met de nieuwste tools en technieken.

Wat verwachten we van jou:

  • Je hebt analytische vaardigheden

  • Je bent goed onderlegd in de Nederlandse en Engelse taal

  • Je bent creatief

  • Je kan zelfstandig werken op kantoor en (deels) vanuit huis.

  • Je hebt kennis van en ervaring met Excel / R / SPSS / SQL / PowerBI of vergelijkbare tools

Wat bieden wij:

Naast een standaard stagevergoeding bieden wij een inspirerende werkomgeving in een jong en gemotiveerd team. Je maakt deel uit van een klein team, wat betekent dat je echt het verschil kunt maken. Je krijgt bij ons de unieke kans ervaring op te doen binnen een internationaal bedrijf.


Van heat mapping tot genderanalyse: bij PFM brengen we onze moderne technologie naar jouw locatie. Met ons experience centre op wielen!

Van heat mapping tot genderanalyse: bij PFM brengen we onze moderne technologie naar jouw locatie.

Functie:stage big data
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PFM Intelligence Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Stage Big Data PFM Intelligence Group 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures