Vacature Traplift Monteur

Traplift Monteur in Waddinxveen

Traplift monteur

 • RECO Lift Solutions
 • Waddinxveen
 • Gecertificeerd
 • 40 uur per week

Als Trapliftmonteur rijd je in jouw eigen RECO-bus door heel het land voor het monteren en installeren van trapliften. Jij houdt het leven van bewoners comfortabel bij liftuitval en renovatie en daarom ben jij hun held! Ben je benieuwd hoe jouw werkdag eruit kan zien? Lees dan snel verder!


Jouw baan als Traplift monteur bij RECO Lift Solutions

RECO Lift Solutions groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar een extra RECOllega voor onze trapliften afdeling. In deze functie werk je in de buitendienst, waar je zal zien dat geen dag hetzelfde is! Je komt bij RECO vanaf dag 1 in een warm bad terecht, waarbij je veel vrijheid krijgt in je functie en de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt ongeveer 35 collega's, die je allemaal graag leren kennen en je helpen waar nodig. Na een week hard werken luiden we graag met elkaar het weekend in tijdens de vrijdagmiddagborrel. Leuk als jij hier bij aansluit!


Als Traplift monteur rijd jij in je RECO-bus vol kwalitatieve gereedschappen door het hele land. Zo start je bijvoorbeeld de dag bij een appartementencomplex in Brabant. Hier ga je de trapliften vervangen, zodat de bewoners hier weer gebruik van kunnen maken en veilig de trap op komen. In de middag komt er nog een storing binnen in de buurt van Amsterdam. De reguliere lift is kapot gegaan en om die reden moet er met spoed een oplossing komen. Via de werkplaats in Waddinxveen rijd je door naar de klant om een aantal trapliften te plaatsen. De bewoners zijn je dankbaar, en daarom rijd jij met een voldaan gevoel naar huis! Dat is de service die we graag verlenen!


Bij RECO willen we jou blij maken met:

✅ Een mooie werkbus gevuld met kwalitatief gereedschap waar je fijn mee werkt;


✅ Maak jij overuren? Deze betalen we maandelijks uit, met een toeslag;

✅ Een extra netto vergoeding voor buitenwerkdagen;

✅ Mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen, als je dit wilt;

✅ 28 - 31 vakantiedagen per jaar, want vrije tijd is ook belangrijk;

✅ Goede pensioenregeling;

Dit vragen we van jou:

 • Bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar;
 • Een diploma is geen vereiste, een goede technische basis met bij voorkeur ook wat werk-/stage ervaring zien we veel liever;
 • Je hebt kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan en voelt je verantwoordelijk voor het geleverde werk;
 • Je bent bij voorkeur in bezit van een VCA-certificaat. Heb je dit niet? Dan zorgen wij ervoor dat je deze op kosten van ons kunt gaan halen;
 • Je vindt het leuk om uitleg en instructies te geven, zowel aan de bewoners als aan een junior monteur, die jij in de toekomst misschien wel gaat opleiden;
 • En in het bezit bent van rijbewijs B, zodat je zelfstandig in je RECO-bus op pad kunt gaan naar onze klanten!

Ik ben enthousiast! Wat nu?

Neem dan zeker contact op met onze collega (), zij staat je graag te woord! Bel haar op , of stuur een Whatsapp bericht .


Werken bij RECO Hoogewaard 187
2396 AP Koudekerk aan den Rijn RoutebeschrijvingFunctie:monteur
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RECO via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Traplift Monteur RECO 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures