Vacature Coördinator Magazijn Materialen

Coördinator Magazijn Materialen in Reeuwijk

 • Redactie Waddinxveen
 • 26-01-2024

Coördinator Magazijn Materialen in Reeuwijk

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland


Zuid-Holland
Reeuwijk


Van 16-01-2024 Locatie Reeuwijk Uren Fulltime Opleiding MBO

Heb je interesse in logistieke processen en beschik je over de gave om door een optimale coördinatie van het magazijn voor een zo hoog mogelijk servicelevel voor de interne klant te zorgen? Dan is de functie van Coördinator Magazijn Materialen bij wellicht iets voor jou!


Eigentijds familiebedrijf


Vergeer is een eigentijds familiebedrijf. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 520 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.


Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.


Wat doet een Coördinator Magazijn Materialen bij Vergeer?


 • Verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving
 • Coördineren en verdelen van de werkzaamheden, het geven van instructies en toezicht houden op de juiste opvolging hiervan
 • Zorgdragen voor een efficiënte inrichting van het Magazijn Materialen
 • Onderhouden van magazijn inrichting in SAP
 • Bewaken van levertijden van lopende bestellingen en actie ondernemen bij overschrijding van de afgesproken levertijd
 • Ontvangen van en eerste controle op materiaal klachten
 • Analyseren van gemelde afwijkingen vanuit de productieafdelingen en verbeteringen doorvoeren
 • Aandragen van voorstellen voor ontwikkeling en verbetering van inrichting magazijn en processen
 • Om in aanmerking te komen voor de functie van Coördinator Magazijn Materialen dien je ook nauwkeurig te zijn en MBO 4 werk- en denkniveau te hebben, bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding in de richting van Logistiek.

Wat bieden wij jou?


Vergeer biedt een afwisselende functie in een betrokken team. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je ook graag de kans voor het volgen van o.a. cursussen en trainingen.

Solliciteer!


Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.

En tijd voor Vergeer.
Functie: coördinator magazijn materialen Startdatum: 22-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de waddinxveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:coördinator magazijn materialen
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Coördinator Magazijn Materialen Vergeer Holland;Vergeer Kaas 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures