Vacature Vrachtwagenchauffeur Waddinxveen

Vrachtwagenchauffeur Waddinxveen in Waddinxveen

Houd jij als vrachtwagenchauffeur van een planning waarover je van tevoren goede afspraken kunt maken? Een goed salaris én goede voorwaarden zoals een netto onkostenvergoeding van € 90 per maand? En heb jij graag 2 weekenden per maand vrij? Dan zit jij als vrachtwagenchauffeur goed bij Lekkerland in Waddinxveen!

Wat bieden wij jou
 • Een netto salaris tussen de € 2300 en € 2638 p/m
 • Detacheringscontract met vaste uren
 • Leukste collega's, ongedwongen en goede werksfeer
 • Pensioenopbouw, vakantiegeld, onkostenvergoeding
 • Onkostenvergoeding van € 90 per maand
 • Doorgroeien naar CE-chauffeur
Wie ben jij

Jij bent als vrachtwagenchauffeur natuurlijk in staat zelfstandig rolcontainers te laden en lossen. Draai jij je hand niet voor om, toch? Verder heb jij;

 • Een rijbewijs C of CE, met Code 95 en een bestuurderskaart;
 • geen moeite met de Nederlandse taal;
 • en ben jij 1 x in de 2 weken op zaterdag beschikbaar.
Wat ga je doen

We beginnen eerst met wat jouw wens eigenlijk is. Kies jij voor 3 dagen per week werken? Of werk jij er liever 4? Hier is beide mogelijk. Daarnaast werk jij 1 x in de 2 weken op zaterdag. Je start dagelijks tussen 5.00 en 7.00. Even een babbeltje, kopje koffie erin en hoppa! Laden maar. Als vrachtwagenchauffeur voor Lekkerland ga jij op pad om allerlei food en non-food producten te leveren aan klanten. Per dag heb jij 12 tot 15 stops. Natuurlijk afhankelijk van jouw route, maar jouw werkdag duurt minimaal 9 uur. De avond ben jij dus altijd lekker vrij.

Waar ga je werken

Lekkerland levert een breed assortiment van food en non-food artikelen aan diverse klanten. Hun motto: ‘Your most convenient partner’- Dat willen zij zijn voor hun klanten. Elke dag. Voor jou zijn ze een fijne werkgever die meedenkt, waar jij jezelf kunt ontwikkelen en veel werkplezier hebt!

Jij start natuurlijk als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekent voor jou dat je een detacheringscontract krijgt, vanaf dag 1. Elke week een salaris dat klopt. Ook wordt er samen met jou gekeken wat jouw wensen en ambities zijn. En naast natuurlijk jaarlijks nascholing voor je Code 95, zijn er natuurlijk nog tal van andere opties bespreekbaar qua opleidingen. Jij krijgt 3 enthousiaste, open contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje. Wij kijken ernaar uit jou als vrachtwagenchauffeur in ons team te mogen verwelkomen!

Sollicitatie

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan als vrachtwagenchauffeur bij deze lekkere werkgever? Solliciteer dan nu! Vragen? Bel, app of mail dan gerust even!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Vrachtwagenchauffeur Waddinxveen, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via sheryna.siliakus@tempo-team.nl of 06-83140151. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Vrachtwagenchauffeur Waddinxveen Tempo-Team 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures