Vacature Logistiek Medewerker Houthandel

Logistiek Medewerker Houthandel in Hazerswoude-Dorp

  • Redactie Waddinxveen
  • 17-12-2023

Logistiek medewerker in Hazerswoude-Dorp

Wij zijn dringend opzoek naar een junior of ervaren logistiek medewerker.


De taken zullen vooral uit het volgende bestaan:

- Samen met een andere logistiek medewerker de orders verzamelen. Hierbij maak je veel gebruik van onze heftrucks/zijladers.
- Schappen aanvullen.
- Klanten helpen laden.
- Verwerking inkomende goederen.

Omdat er de hele dag door klanten langskomen heb je afwisselend werk met ook veel klantcontact. Ervaring met heftruck rijden en/of een zijlader is een pré.

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. Tussen 12:15 en 13:15 uur zijn we een uur dicht vanwege de lunchpauze en is er een mogelijkheid om thuis te eten.

Interesse? Stuur je cv naar bel naar Corné op .

Kom gerust een dag meelopen om te kijken.


Functie: Logistiek medewerker Startdatum: 15-12-2023 Ervaring: Starter Educatielevel: VMBO/MAVO Contracttype: Vast Salaris: 2500 - 3500 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Houthandel van der Hoek via of 31172214439. Of bezoek hun website https://www.houthandelvanderhoek.nl.Functie:logistiek medewerker
Startdatum:14-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Corné van der Hoek Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Logistiek Medewerker Houthandel Corné van der Hoek Beheer 14-12-2023

Bekijk ook andere vacatures