Vacature Autospuiter / Voorbewerker

Autospuiter / Voorbewerker in Waddinxveen

Allround autospuiter / voorbewerker | ASW Autoschade

 • 40 uur
 • Man / Vrouw
 • Waddinxveen

Voor onze vestiging in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een:

Functieomschrijving

Als voorbewerker/autospuiter ben je verantwoordelijk voor het strak maken en aflakken van auto's, vrachtwagens, bussen, motoren, trailers etc. Ervaring met meer kleuren spuitwerk is een pré. Je bent verantwoordelijk voor het correct afspuiten van het voertuig en het zelfstandig uitvoeren van de controle op de uitgevoerde werkzaamheden.

Functie-eisen

 • Je bent iemand met passie voor het vak;
 • Je hebt goede inhoudelijke kennis van het voorbewerken en aflakken van alle soorten voertuigen;
 • Je beschikt over minimaal een relevant afgeronde MBO-opleiding;
 • Je bent proactief en accuraat;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken;
 • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je bent iemand die zich graag verder ontwikkelt en bereid is tot het volgen van cursussen en opleidingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een servicegerichte organisatie. Wij zijn een bedrijf met een uitstekende werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kan je bij ons cursussen en opleidingen volgen om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Bedrijfsprofiel

ASW Autoschade Waddinxveen is onderdeel van de Van der Linden Groep en is een ultramodern gecertificeerd BOVAG-garantiebedrijf en Hyundai Merk Erkend Schadebedrijf. Met ons team verzorgen wij de complete schadeafhandeling en het schadeherstel van personenvoertuigen en bedrijfswagens. In onze 28 meter lange spuitcabine kunnen wij volgens de meest innovatieve technieken, veilig en duurzaam schades herstellen aan waterstofauto's, bedrijfsauto's, vrachtwagens, stadsbussen, boten, hijskranen, werkmaterieel. Daarnaast verzorgen wij alle vormen van industrieel spuitwerk.

Contact

Voor nadere informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met - Van der Linden, operationeel directeur.Functie:autospuiter-voorbewerker
Startdatum:24-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Linden Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Autospuiter / Voorbewerker Van der Linden Groep 24-08-2023

Bekijk ook andere vacatures