Vacature Activiteiten Vrijwilliger

Activiteiten Vrijwilliger in Waddinxveen

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Activiteiten Vrijwilliger

IPB05027

Ben jij actief en spontaan met geduld en hart voor de mens? Je bent bij ons van harte welkom als vrijwilliger!

Wie zijn wij

Op Grote Beer 6 wonen 9 cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. Een aantal heeft daarnaast een lichamelijke beperking. De cliënten kunnen genieten van een wandeling of bijvoorbeeld een stukje rijden bij slecht weer.

Jouw functie als vrijwilliger

Je vindt het leuk met 1 of meerdere bewoners activiteiten of uitjes te ondernemen. Je bent er echt voor de 1 op 1 momenten met bewoners. Dit kan bestaan uit bijvoorbeeld fietsen, een kopje koffie drinken in het restaurant of aanwezig zijn bij een georganiseerde activiteit op het terrein of een lekkere wandeling in de zon met als afsluiter een lekker ijsje. Je bent hierin vrij, uiteraard in overleg. Alle ideeën zijn welkom!

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste, lieve en actieve vrijwilliger die activiteiten naar wens wilt ondernemen met onze bewoners. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die beschikbaar is in het weekend.


Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

  • Je wordt enthousiast ingewerkt
  • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten)
  • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema's
  • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje
  • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.
Ipse de Bruggen heeft voor iedere vrijwilliger een aansprakelijkheidsverzekering en een ongevallenverzekering afgesloten. Voor meer informatie neem contact op met (), tel. .Functie:vrijwilliger activiteiten
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Activiteiten Vrijwilliger Ipse de Bruggen 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures