Vacature Padel

Padel in Reeuwijk

Kijk ook eens wat Marco van Basten over squash verteld.

Als je nog niet bekend bent met de squashsport, zijn onze leden graag bereid om je daarbij te helpen en je wegwijs te maken in de sport. Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen en mee te spelen op donderdagavond of zaterdagmiddag.

Naast onze reguliere speelmogelijkheden organiseren wij ook gezelligheidstoernooitjes en clubkampioenschappen waar squashers van elk niveau aan kunnen deelnemen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan de door de Squash Bond Nederland (SBN) georganiseerde squashcompetities. Zo kunnen onze leden op een uitdagende manier hun squashvaardigheden verbeteren en nieuwe mensen ontmoeten binnen de squashgemeenschap.

Squash-Lessen

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om les te nemen. Niet alleen om de basistechniek van deze mooie sport onder de knie te krijgen maar ook, voor de meer ervaren squasher, om je techniek verder te verbeteren. De squash trainingen worden dinsdags gegeven door onze deskundige squashtrainer.

Squash, Tennis en/of Padel combi-lidmaatschap

De sluipers is een tennis, squash en padel vereniging en is daardoor instaat om een uniek combi-lidmaatschap aan te bieden. Ben je geïnteresseerd? Ben je al lid? Of wil je lid worden? Vul het formulier hieronder in.

Als je nog vragen hebt dan kun je mailen metFunctie:padel
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Reeuwijkse Lawn Tennis- en Squash Vereniging De Sluipers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Padel Reeuwijkse Lawn Tennis- en Squash Vereniging De Sluipers 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures