Vacature Boomkwekerij Medewerker

Boomkwekerij Medewerker in Boskoop

Allround boomkwekerij medewerker

Mathot Plants B.V.

2771 NB Boskoop


Jesper Mathot

Mathot Plants B.V.

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om op onze kwekerij te komen werken. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend: - potten - snoeien - orders pakken / verzend klaarmaken - heftruck rijden - indien in bezit van spuitlicentie mag je ook spuiten Zo werken we hard, maar hebben we vooral ook veel plezier met elkaar!

Wij vragen:

- Ervaring in de boomkwekerij heeft een voorkeur - Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken - Je bent flexibel - Je bent secuur - Spuitlicentie heeft een voorkeur - Je bent in het bezit van een heftruck rijbewijs of bereid deze te halen.

Bijzonderheden:

Wil jij ons bedrijf beter leren kennen en wil je misschien ons gezellige team versterken? Bel of mail dan gerust voor meer informatie of om even langs te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wij bieden:

Salaris conform cao open teelten. Een werkweek van 32-40 uur. Afwisselende werkzaamheden. Het volgen van een training of opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

- Voldoende groeikansen, bijscholing en zelfontplooiing indien je dit wilt.Functie:medewerker boomkwekerij
Startdatum:22-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Boomkwekerij Medewerker Boskoop Werkt 22-08-2023

Bekijk ook andere vacatures