Vacature Business Development Account Manager

Business Development Account Manager in Waddinxveen

Strikt noodzakelijk

Sales · Lommel, Mechelen · Hybride

Business Development Account Manager (Strobbo)

Ben jij naast een commercieel talent ook een creatieve denker? Zin om mee te groeien in een dynamisch bedrijf? Let's #collaborate!

Ben jij naast een commercieel talent ook een creatieve denker? Bouw je graag duurzame relaties uit met je klanten? Zin om mee te groeien in een dynamisch bedrijf? Grijp dan je kans om je talenten in te zetten voor een Once In A Lifetime Employer.


Dit zie jij jezelf doen?

Voor ons Strobbo-team zijn we op zoek naar een Account Manager , die zich zal focussen op onze nieuwe klanten in het Mid Market segment. Onze Strobbo-tool is een all-in flexibele plannings- en tijdregistratie oplossing met payroll integratie, automatische Dimona aangifte en digitale tikklok.

 • Je bent een echterelatiebouwer die in nauwe samenwerking met marketing initiatieven uitwerkt om een continue instroom van leads te genereren. Je denkt mee na over de sales strategie en adviseert over de leadkanalen en go to market.
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van je klantenportefeuille in de horeca, retail, … wereld: je weet zaakvoerders, franchisehouders, HR-managers en aankopers van onze oplossingen te overtuigen .
 • Je gaat meermaals per week, on site, op bezoekbij jeprospects . Dit wordt afgewisseld met online demo's, videocalls, beurzen, events, …
 • Door je enthousiasme en open communicatie nemen potentiële klanten je in vertrouwen. Ze kunnen steeds op je rekenen bij vragen of suggesties.
 • Je kan de juiste contactpersonen bij je klanten bereiken en er een duurzame relatie mee uitbouwen . Je weet de juiste deuren te openen en behoudt altijd de bredere visie op lange termijn.
 • Je vindt vlot je weg in de organisatie. Samen met de Implementatie Consultants en de Customer Care Advisors garandeer je een optimale customer journey voor onze klanten.

Dit ben jij?

 • Dankzij jouw commerciële ingesteldheid en sociaal karakter bouw je graag vertrouwensrelaties op met klanten. De best mogelijke service verlenen heeft bij jou prioriteit.
 • Je hebt minstens 5 jaarcommerciële ervaring in B2B sales en solution selling. Een bestaand netwerk binnen de horeca of retail telt voor dubbele punten.
 • Vlot communiceren is voor jou een tweede natuur. Je bent in staat om in dialoog te gaan met zowel interne als externe contacten.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent daardoor ook zelfsturend . Je werkt zelfstandig en proactief en past je snel aan bij veranderingen.
 • Je bent bereid om je te verplaatsen naar klanten in Vlaanderen.
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels .

Waarom voor Strobbo kiezen?

 • Je komt terecht in een kwaliteitsbewuste en snelgroeiende omgeving . Je krijgt de mogelijkheid om een zichtbare bijdrage te leveren aan de ambitieuze groeidoelstellingen bij een solide bedrijf .
 • Ons feestcomité (ProParty) organiseert ontspanning van alle soorten en maten: feestjes, board game nights, after work drinks, movie nights, LAN-parties, … You are invited!
 • Je werkt samen met enthousiaste collega's die samen graag de extra mile gaan.
 • Je brutoloon wordt aangevuld met een wagen en tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ecocheques, eindejaarspremie, jaarbonus, voucher voor een GSM, GSM-abonnement, FIP-plan (Flex Income Plan of cafetariaplan).

Werkplek & cultuur


Protime is veel meer dan een organisatie die bedrijven wil ondersteunen in hun personeelsbeheer en tijdsregistratie. Achter elk bedrijf staan mensen die, elk op hun eigen manier, hebben bijgedragen aan de opbouw van de bedrijfscultuur. Protime is uiteraard geen uitzondering op deze regel.

Maar bij Protime hebben we het gevoel dat er iets unieks is . Een cultuur die zo boeiend is, dat onze medewerkers het zetten van een stap extra tot hun tweede natuur maken.


Wat je kunt verwachten tijdens je wervingsproces bij Protime!

Kennismaking met HR

Als eerste stap maak je kennis met een van onze in-house recruiters. Zij kijken of er een match is met de Protime cultuur en leggen je meer uit over de vacature en onze manier van werken.

Vervolgens maak je kennis met je toekomstige teamleider. Soms schuift ook een collega aan bij het gesprek. Samen gaan ze dieper in op de functieomschrijving en kijken ze naar de match met het team.

Interview met de teameader

Assesment

Tot slot doe je een assessment: een simulatieoefening, tests rond redeneervermogen, analytisch denken, persoonlijkheid, enz.

Over Protime

Protime is opgericht in 1995 en marktleider op het gebied van tijdregistratie, toegangscontrole en personeelsplanning. Meer dan 450 'Protimers' hebben een voortdurende focus op innovatie, ontwikkeling en uitbreiding van onze Workforce Management oplossingen door heel Europa. Protime is een Best Managed Company met vestigingen in Nederland (Waddinxveen), België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Protime is een onafhankelijk onderdeel van de SD Worx groep en biedt via deze partner diensten aan in heel Europa.

Opgericht in 1995

Collega's 450

Solliciteer nu

Sales · Lommel, Mechelen · Hybride

Business Development Account Manager (Strobbo)

Werk je al bij Protime?

Help ons je nieuwe collega te vinden!Functie:account manager business development
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Protime via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Business Development Account Manager Protime 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures