Vacature Projectleider

Projectleider in Waddinxveen

Logo Werken bij ABC Techniek Waddinxveen

Projectleider (40 uur)

Functie omschrijving:

Als project leider ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Jij leidt deze inhoudelijk uitdagende projecten vanaf de startfase tot en met de oplevering aan de opdrachtgever.

De werkzaamheden omvatten o.a.:

 • Contact met opdrachtgevers;
 • Selecteren van materiaal;
 • Opstellen en bewaken van de planning;
 • Bewaken van de kosten;
 • Nauw contact met overige afdelingen;
 • Oplevering van product aan de opdrachtgever;
 • Samenstellen van benodigde documenten, certificaten e.d.

Daarnaast zul je de afdeling verkoop ondersteunen op gebied van acquisitie, calculaties en/of offertes maken.
Heb jij leidinggevende ambities? Misschien kun jij dan wel doorgroeien naar projectmanager!

Volgens je toekomstige collega's:

 • Omdat ons team gaat voor kwaliteit en altijd de mooiste producten wil neerzetten. Of het nu gaat om een besturingspaneel of de bekabeling van een installatie, wij zijn trots op hetgeen wat we ontwerpen en fabriceren;
 • Omdat het een uitdagende en veelzijdige baan is waarin je altijd wat te doen hebt;
 • Omdat de markt continu in beweging is en wij investeren om ons nieuwe technieken eigen te maken en we betrokken willen zijn bij innovatieve projecten;
 • Omdat je onderdeel bent van het team. Niemand werkt alleen maar we doen het met z'n allen.

Wat bieden wij

We bieden jou een functie met veel vrijheid in een inspirerende en dynamische werkomgeving. Je komt terecht in een jong en professioneel team en werkt dagelijks in een prettige informele sfeer. Onze organisatie hecht veel waarde aan goede persoonlijke verhoudingen en de inbreng van medewerkers.

Daarnaast bieden we prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een uitstekend salaris, afhankelijk van wat jij meebrengt en kan, maar liefst 38 vrije dagen (13 ATV dagen plus 25 vakantiedagen) en alle andere goede CAO regelingen. Vanzelfsprekend krijg je wat je nodig hebt om je functie goed uit te voeren, van een goed inwerktraject van je collega's tot aan ontwikkelplatform en opleidingen.

Wanneer we blij zijn met elkaar, krijg je uiteraard een vast contract aangeboden.

Hier zijn wij naar op zoek.

Qua niveau zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Enkele jaren aantoonbare werkervaring heeft als project leider of als werkvoorbereider in de elektrotechniek (in de industriële sector of paneelbouw);
 • Technisch inzicht en voorstellingsvermogen bezit;
 • Praktisch is;
 • Goede kennis heeft van Word, Excel & Outlook;
 • Goede communicatieve vaardigheden bezit;
 • Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.

Qua persoonlijkheid zijn wij op zoek naar iemand die:

 • Gedreven en pro-actief is;
 • Flexibel en stressbestendig is;
 • Doortastend en zelfstandig is;
 • Leergierig is en geen 9-5 mentaliteit heeft;
 • Collegiaal is;
 • Een uitdaging aan kan.

Solliciteer

Enthousiast geworden over deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar .


Waarom zou ik bij jullie willen gaan werken?

Om maar een paar redenen te noemen; omdat je bij ons alle kansen krijgt om je talenten te benutten en te ontwikkelen. Niet ontwikkelen is stil staan. Voor jou maar ook voor de ontwikkeling van het bedrijf. Jij bepaald grotendeels wat je wilt beet pakken in je ontwikkelplan. Daarnaast heb je in je functie veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, en maak je deel uit van een gezellig, hecht en grotendeels jong team.

Wat maakt jullie zo uniek?

Bij ons ben je geen nummertje, bij ons ben je een persoon. Doordat we nog redelijk klein zijn en gelukkig weinig personeelsverloop hebben kent iedereen elkaar goed. We staan altijd voor elkaar klaar ook al lopen er wel eens dingen spaak. Ons motto is samen lossen we het op en we komen er wel. Klinkt heel cliché, maar is wel waar! Om dat teamgevoel te behouden kijken we dus ook altijd of sollicitanten qua persoonlijkheid bij ons passen. Niet alleen voor ons, maar ook voor jou. Jij wilt je tenslotte ook graag thuis voelen in een team.

Hoe behouden jullie dat teamgevoel in de buitendienst?

Natuurlijk zien onze monteurs in de buitendienst niet dagelijks de rest van het team. En dan is het inderdaad best een uitdaging om wel dat teamgevoel te behouden en niet op een "eilandje" te belanden. Maar dat lukt ons toch aardig! Of je nu alleen op een klus staat of met een klein team, je staat er nooit alleen voor. We hebben regelmatig telefonisch contact met elkaar, onze projectleiders gaan regelmatig langs alle projecten waar we aan het werk zijn, meestal met gevulde koeken.

Daarnaast organiseren we regelmatig leuke dingen waar iedereen op vrijwillige basis aan mee kan doen, bijvoorbeeld een bbq, een sportevenement, pub quiz etc. om dat teamgevoel te behouden. Dat kan voor het hele team zijn, maar soms gaat ook spontaan een afdeling of team monteurs onderling iets leuks doen. Natuurlijk op kosten van de zaak. 1x in de twee maanden regelt een afdeling een kip en ei lunch. Wat dat is? Die dag verzorgen zij in onze eigen kantine een zelfbereide aanvullende lunch voor iedereen! Daarna mogen zij de volgende afdeling aanwijzen die de keer erop aan de beurt is.

Hoe zit het met eigen inbreng?

Natuurlijk staan wij open voor jouw goede ideeën! Graag zelfs! Voordeel van nieuwe mensen met andere ervaringen is dat zij ons wellicht wat nieuws kunnen leren of andere inzichten geven!

Zit je op kantoor, dan heb je op jouw afdeling een vaste, ruime werkplek. Die wordt schoon en netjes opgeleverd compleet met alles wat je voor de functie nodig hebt. Aan jou om het zo te houden!Functie:projectleider
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ABC Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Projectleider ABC Techniek 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures