Vacature Energiecoaches

Energiecoaches in Alphen aan den Rijn

Energiecoaches gezocht!

Energiek Alphen wil samen met de gemeente bewoners gaan ondersteunen bij het treffen van energiebesparende maatregelen in huis. Inmiddels zijn zo'n tien vrijwilligers opgeleid tot energiecoach. Maar dat zijn er nog niet genoeg! In 2020 wil Energiek Alphen, via de energiecoaches, duizend huiseigenaren ondersteunen bij het verduurzamen van hun huis. Energiek Alphen is daarom op zoek naar extra coaches.

Vind je het leuk om mensen in je buurt en gemeente te helpen bij het verduurzamen van hun woning? Word dan energiecoach! Als energiecoach help je de woningeigenaren uit te zoeken welke maatregelen passen bij hun woning. Hierbij gebruik je o.a. het online Hoomdossier en werk je samen met het energieloket van de gemeente. Als eenmaal duidelijk is welke maatregelen het meest lonen, kun je de woningeigenaar ondersteunen bij het laten uitvoeren van de maatregelen. Denk daarbij aan het vinden van uitvoerende bedrijven, offertevergelijking en het vinden van subsidies.

Interesse? Meld je dan aan bij Energiek Alphen via deze link . Wil je eerst meer informatie? Kijk dan naar de presentatie van de informatiebijeenkomst in het stadhuis van 11 december 2019, of mail ons met uw vragen.

Webinar Alphen aan den Rijn Isoleert

13 april 2021

Vrijwillige energiecoach vergroot actiebereidheid

20 oktober 2020

Subsidie voor groen dak, tuin of opvang hemelwater

25 juni 2020

Energiek Alphen, Praxis en Karwei slaan de handen ineen

Tips en advies om thuis energie te besparenFunctie:energiecoaches
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Energie Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Energiecoaches Energie Techniek 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures