Vacature Standaardisatiespecialist

Standaardisatiespecialist in Hazerswoude-Dorp

Overzie jij orde in grote hoeveelheden productinformatie?
Zie jij hoe je voor verschillende soorten producten goede gelijke kenmerken kan creëren?
Dan zit je bij ons precies op je plek!

Wat doe jij als standaardisatie artikeldatabeheerder?
Onze database bevat bijna 2 miljoen artikelen. Deze artikelen moeten voor iedereen snel en eenvoudig vindbaar zijn. Van groot belang dus dat alles op de meest logische plek geplaatst wordt!

Jij als standaardisatiespecialist gaat ervoor zorgdragen dat de artikelen in de database op de juiste manier in de boomstructuur van de database geplaatst worden. Het is van groot belang dat de wensen van de markt en de uniformiteit van data de leidraad zijn in je werkzaamheden. Gebaseerd op de huidige markt en met een open blik op wat de toekomst van de branche kan brengen.

Naast het onderhouden van de boomstructuur, is het evenzo belangrijk dat de artikelen straks door alle partijen op een logische manier gevonden kunnen worden. Jij buigt je, samen met het normalisatieteam, over het standaardiseren van de leverancierskenmerken: zorgen dat ongeacht de verschillende benamingen van leveranciers, gelijksoortige artikelen altijd gevonden worden door de gebruikers.

Zonder een constant streven naar structuur en overzicht is onze database nergens. In dit gehele proces overleg je en verantwoord je jouw keuzes met het normalisatieteam. Deze functie vereist een consequente en gestructureerde denkwijze.


 • Minimaal MBO-niveau en analytisch denkvermogen
 • Affiniteit met databases en classificaties
 • Zeer nauwkeurige manier van werken
 • Kennis van een van deze branches: ijzerwaren-, gereedschaps,- automotive,- bouwmaterialen-, en verfbranche, is een pré

Over jou
Je bent zeer nauwkeurig, kritisch en niet bang om verbeterpunten aan te dragen. Tevens kan je goed in teamverband werken.


 • Een informele werksfeer voor 38 uur
 • Een goede pensioenregeling
 • Marktconform salaris
 • Mogelijkheid tot deels thuiswerken
 • Flexibele werktijden
 • Vele lekkere extra's zoals: Maandelijkse lunch, Personeelsuitje, Paasontbijt etc.

Contact

EZ-base B.V.

Functie:standaardisatiespecialist
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EZ-base via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Standaardisatiespecialist EZ-base 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures