Vacature Jurist Privacy

Jurist Privacy in Waddinxveen

Bedrijfsomschrijving

Yacht is een toonaangevende organisatie gespecialiseerd in het detacheren van professionals in de juridische sector. We werken samen met gemeenten, rijksoverheid en andere overheidsinstellingen om hoogwaardige juridische dienstverlening te bieden. Ons team bestaat uit deskundige professionals die zich inzetten voor rechtvaardigheid en kwaliteit.

Functieomschrijving

De gemeente Waddinxveen zoekt een pro-actieve jurist! Zet jij je tanden graag in privacyvraagstukken? En vind je het ook leuk om anderen te adviseren over bestuursrechtelijke vraagstukken?

Wat ga je concreet doen? Je werkt binnen het team Juridisch Advies en Inkoop en hebt de volgende kerntaken:

 • je geeft advies over privacyvraagstukken, voert DPIA’s uit, behandelt meldingen over datalekken, stimuleert het bewustzijn over privacy en zorgt ervoor dat het privacybeleid binnen de organisatie wordt uitgevoerd;
 • je geeft (eventueel ook) juridisch advies over bestuursrechtelijke aangelegenheden. Zo kan een collega jou om advies vragen over verordeningen, sociaal domein, ruimtelijke ordening, publiekszaken of handhaving;
 • je draagt bij aan het verhogen van de juridische kennis en bewustwording van privacy binnen de organisatie.

Met wie ga je werken? Je komt te werken binnen het aandachtsgebied Bedrijfsvoering. De medewerkers van Bedrijfsvoering zorgen ervoor dat de rest van de organisatie optimaal kan functioneren. Als jurist werk je samen met 9 andere collega’s in het team Juridisch advies en Inkoop en adviseer je de organisatie over privacy en bestuursrechtelijke aangelegenheden. Zij vinden het belangrijk om goed juridisch advies te geven.

Dit is Waddinxveen! Het beste uit jezelf naar boven halen en in een open sfeer met elkaar samenwerken. Dat is waar zij voor staan. Bij hen krijg je vertrouwen en vrijheid om je werk op jouw manier te doen, waar en wanneer jij dat wilt. Ze helpen elkaar graag en de lijnen zijn kort. Zij zijn ambitieus en ook een van de snelst groeiende gemeenten van Nederland!

Functie-eisen

We zoeken een ervaren jurist die meteen zaken (zelfstandig) op kan pakken. Gemeente ervaring is geen harde eis, maar zonder deze ervaring wordt de directe inzetbaarheid wel een uitdaging.

 • een afgeronde HBO/WO-opleiding Nederlands Recht
 • kennis van bestuursrecht
 • kennis van de AVG
 • ervaring met het adviseren over privacy vraagstukken (grote voorkeur binnen een gemeente gewerkt)
Arbeidsvoorwaarden

De opdracht staat open voor 24-28 uur en is voor 3 maanden met optie tot verlenging. Startdatum in overleg. Deze functie voer je via Yacht uit bij de gemeente en het max tarief voor ZZP is € 95.

 • KvK (eenmanszaak of BV)
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (minimale dekking van € 1 miljoen per aanspraak)
 • VOG


Functie:Juristen, niet elders geclassificeerd
Startdatum:30-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:ZZP
Salaris:95 – 95
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via nicole.rozeboom@yacht.nl of Nicole Rozeboom. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Jurist Privacy Yacht 30-01-2024

Bekijk ook andere vacatures