Vacature Teammanager

Teammanager in Alphen aan den Rijn

Teammanager

Alphen aan den Rijn | HBO | 32 tot 40 uur

Teammanager

Voor onze afdeling klantenservice zijn we op zoek naar een teammanager. Ben jij iemand die dagelijks leiding kan geven aan een team van zo'n 20 klantadviseurs en kan samenwerken met de andere teammanagers om de dagelijks operationele zaken te regelen? Lees dan snel verder!

Wat ga jij doen?

Een teammanager bij M+ geeft dagelijks leiding aan een team van zon 20 klantadviseurs en werkt samen met de andere teammanagers om de dagelijks operationele zaken te regelen en de knelpunten opgelost. Samen met de worden de stappen de toekomst in gemaakt, iedere dag een beetje beter is dan ook op je lijf geschreven. Tevens ben je contactpersoon voor een of meerdere opdrachtgevers over de voortgang op een project. Je vormt dan ook een belangrijke schakel tussen onze opdrachtgevers, de organisatie en de adviseurs tijdens hun werkzaamheden thuis én op ons moderne kantoor. Als teammanager besteed je allereerst aandacht aan de kwaliteit van het team en ben je veel bezig met organisatorische werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van teamdoelstellingen en weet deze doelstellingen op inspirerende wijze binnen het team top of mind te houden. Bovendien snap je als geen ander dat plezier een belangrijke voorwaarde is van succes.

Hoe ziet je dag eruit?

Is teammanager de functie waar jij enthousiast van wordt? Lees dan hieronder hoe jouw dag als Teammanager bij M+ eruit zou kunnen zien.
"Een goede week begint met een goede voorbereiding. Daarom begin je iedere week met een uitgebreide opstart. Aangekomen op kantoor haal je eerst een kopje met verse gemalen koffie, waarna je de resultaten van de afgelopen week bekijkt. Nadat je het team goedemorgen hebt gewenst, heb je een koffiemoment met Zoey om even te spreken over haar re-integratie na een ziekteperiode. Daarna stel je een plan en planning op voor deze nieuwe week, zo zie je geen zaken over het hoofd die van belang zijn. Aansluitend heb je een meeting met jouw collega Teammanagers zodat je weer bij bent met wat er speelt op de vloer. Je gebruikt dit moment gelijk om te vragen of één van jouw collega's van shift wil ruilen; het komt je beter uit om volgende week een avond te werken. Na de lunch heb je een tijdsblok gepland om mee te luisteren met een aantal collega's, om hen te coachen. Daar kan je direct mee beginnen zodra iedereen helemaal opgestart is. Je luistert drie klantgesprekken mee, legt de opvallende zaken vast en daarna voer je een coachgesprek om hierop te reflecteren. In de middag neem je de tijd om een nieuwe collega te begeleiden. Zo draag je eraan bij dat het team alleen uit professionals bestaat! Voordat je aan het einde van de dag naar huis gaat, schrijf je nog even een overdracht voor je collega's en een complimentenkaart voor die ene collega die jou vandaag positief heeft verrast.

"

Wat wij bieden:

 • Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid;
 • Prima maandsalaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een mooie pensioenregeling;
 • 22 Vakantiedagen per jaar + 1 extra dag per kwartaal bij 0% verzuim (mits je belooft dat je terugkomt) ;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Diverse opleidingen/trainingen en een eigen loopbaan begeleider.

Wat vragen wij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar, maar voor minder staan we ook open;
 • Je hebt een collegiale en flexibele instelling;
 • Je hebt ervaring als leidinggevende. Ervaring binnen een contactcenter is een pré;
 • Coachen, begeleiden en motiveren is je op het lijf geschreven;
 • Je hebt ervaring met het maken, analyseren en toelichten van rapportages of wij mogen je dit leren;
 • Je wordt blij van een hoge NPS;
 • Je bent actiegericht en krijgt dan ook zaken gedaan;
 • Je adviseert de contactcenter manager over beleidskwesties en doet verbetervoorstellen omtrent efficiëntie en effectiviteit binnen het contactcenter.

Wie zijn wij?

Binnen M+ Financial Informatics B.V. verrichten wij kwalitatief hoogstaande klantcontact-werkzaamheden ten behoeve van opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Wij hebben een eigen klantcontactcenter met Wft gediplomeerde professionals in Alphen aan den Rijn waar opdrachtgevers hun backoffice volledig kunnen uitbesteden.
Omdat wij geen megagroot bedrijf zijn, besteden wij oprecht aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en hechten wij veel waarde aan een informele en persoonlijke omgang met elkaar. Wij betalen je Wft opleidingen en je krijg een eigen coach die er samen met jou voor zorgt dat je elke dag een beetje beter wordt.

Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en meer informatie over de functie van Teammanager ContactCenter neem je contact op met (Contactcenter Manager) op nummer .Functie:teammanager
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met M+ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Teammanager M+ 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures