Vacature Medewerker International Sales Support (Duitstalig)

Medewerker International Sales Support (Duitstalig) in Reeuwijk

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Vergeer Holland

Geen passende vacature gevonden?

06-01-2022 Reeuwijk/Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Reeuwijk

Contract

Opleidingsniveau

MBO/HBO

Salaris

Aanvangsalaris €2.400-€3.500 op basis van ervaring


Medewerker International Sales Support (Duitstalig)

Van 19-02-2024 Locatie Reeuwijk Uren n.v.t. Opleiding MBO/HBO

Krijg je energie van het onderhouden van contact met (Duitstalige) klanten en wil jij er verantwoordelijk voor zijn dat onze producten daadwerkelijk in de schappen komen? Dan is de functie van Medewerker International Sales Support bij Vergeer Holland wellicht iets voor jou!

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 550 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen in breng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouw zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

De afdeling Sales Support Export bestaat uit een enthousiast en gevarieerd team van 8 medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het accountmanagement van onze (inter)nationale retail klanten. Vanwege doorgroei van een van onze collega's zijn wij opnieuw op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

  • Aannemen en administratief afhandelen van internationale orders
  • Monitoren van orders van begin tot eind en toezien op correcte uitlevering
  • Klachten invoeren en afhandelen in samenwerking met QESH
  • Telefonisch en schriftelijk contact houden met bestaande klanten over lopende zaken
  • Ondersteunen van de afdeling Financiële Administratie o.a. betreffende debiteurenbeheer

Voor de functie vragen wij een goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord- en geschrift met aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Het is daarnaast een pré indien je meerdere vreemde talen beheerst. Het helpt je op weg als je al enige ervaring in een soortgelijke functie hebt opgedaan en wanneer je om kunt gaan met (mogelijk) stressvolle en wijzigende omstandigheden. Uiteraard staan klantvriendelijkheid en accuratie hoog in het vaandel. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.
Wat bieden wij jou?

Vergeer Holland biedt een internationale functie in een veranderende omgeving. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage en een reiskostenvergoeding. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer. Een wereldbedrijf. Gewoon uit Nederland.
Want werken voor een gewoon bedrijf, dat kan altijd nog.

Vergeer Holland

Vergeer en kaas zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, want al in de 17e eeuw werd door de Reeuwijkse familie kaas gemaakt. Het huidige bedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een zeer innovatieve kaasverwerker.
In 1934 begon met de verkoop van de ambachtelijke kaas die zijn ouders maakten. Vergeer opende op meerdere locaties distributiepunten en kocht nu ook fabriekskaas in, die vervolgens door Vergeer Holland gerijpt en verwerkt werd.


Functie:international sales support medewerker
Startdatum:20-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Medewerker International Sales Support (Duitstalig) Vergeer Holland;Vergeer Kaas 20-02-2024

Bekijk ook andere vacatures