Vacature Office Manager

Office Manager in Waddinxveen

Office Manager - SealteQ West

Word jij blij van dienstverlening aan klanten en collega's, ben je graag de spin in het web en wil je meebouwen aan een succesvol (technisch) bedrijf? Dan is dit je kans!

De functie

Als zelfstandige, positieve en proactieve professional ben jij het gastvrije visitekaartje van het bedrijf. Je bent graag de spil van de organisatie en kunt goed regelen, organiseren, overzicht houden en zaken snel oppakken. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de interne- als externe klant. Of het nou aan de balie is, via telefoon, e-mail of Whatsapp, jij weet iedereen goed te woord te staan. Als je zelf niet kunt helpen zorg je ervoor dat het bij de juiste collega terechtkomt. Ook zorg je ervoor dat huisvesting geregeld is als collega's ver van huis moeten werken en uiteraard ondersteun je het team bij allerlei voorkomende werkzaamheden op kantoor. Denk aan het maken van presentaties, agenda- en archiefbeheer, notuleren bij vergaderingen, organiseren van diverse vieringen en diverse administratieve taken.

Wat breng jij mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau 4 (bijvoorbeeld management assistent).
 • Zowel zelfstandig als in teamverband functioneer je goed, je voelt je verantwoordelijk voor jouw taken en helpt je collega's graag verder.
 • Je brengt een positieve energie mee en laat je niet afschrikken door een beetje stress.
 • Oplossingsgericht werken past bij jou. Je hebt altijd oog voor zaken die beter kunnen en haalt er voldoening uit om deze te verbeteren.
 • Je kunt goed omgaan met standaard kantoorautomatisering (Windows en Microsoft Office).
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend.
 • Affiniteit met de bouw is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een functie voor 32-40 uur per week.
 • Een goed salaris, passend bij jouw achtergrond en ervaring.
 • 24 vakantiedagen én 8 ATV-dagen per jaar.
 • Premievrij pensioen.
 • Een mooie plek binnen een gemotiveerd team met een open bedrijfscultuur.

Wat je verder nog moet weten

De standplaats van deze functie is Waddinxveen. Het gaat om een dienstverband voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Solliciteren kan via . We ontvangen graag een korte motivatiebrief en cv. Dan mag je contact opnemen met , bij SealteQ. Zij is bereikbaar via .

Over SealteQ

Een prachtig proces, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te blijven ontwikkelen. Dat is waar het om draait binnen SealteQ; werken met ambitieuze specialisten die geen uitdaging uit de weg gaan.Functie:office manager
Startdatum:27-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met SealteQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Office Manager SealteQ 27-09-2023

Bekijk ook andere vacatures