Vacature Administratief Medewerker Zorg

Administratief Medewerker Zorg in Waddinxveen

Als Medewerker Zorg Administratie sta jij veel in contact met onder andere zorginstellingen en zorgverzekeraars. Er komen dagelijks divers uiteenlopende aanvragen binnen voor zorghulpmiddelen, omdat mensen extra ondersteuning of hulp nodig hebben in het dagelijkse leven. Deze aanvragen komen binnen via diverse therapeuten of zorgverzekeraars. Jouw collega adviseurs stellen aan de hand van deze aanvragen de geschikte hulpmiddelen samen, waarbij jij ze administratief zal gaan ondersteunen. Hierbij zal jij veel telefonisch en per mail contact hebben met verschillende partijen om aan alle wensen en eisen van de orders te voldoen en de order ook daadwerkelijk door te voeren. Kort gezegd: Jij maakt iedere dag met jouw werk hét verschil in de zorg!Functie:Administratief medewerker zorg, Bedrijfsadministratief medewerker
Startdatum:07-09-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.selman@werk.olympia.nl of 0182 52 20 22. Of bezoek hun website https://107.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Administratief Medewerker Zorg Olympia 07-09-2023

Bekijk ook andere vacatures