Vacature Preventieassistent

Preventieassistent in Bloemendaal

Preventieassistent

Ben jij preventie assistent en op zoek naar een leuke baan? Dat komt goed uit want wij zoeken een nieuwe collega voor onze locatie All Dente in Bloemendaal Wij zoeken iemand voor 2 dagen per week. De werkdagen zijn de donderdagen en vrijdagen .

Preventieassistent

Bloemendaal

Wat ga je doen?

Als tandartsassistent werk je samen met de tandarts als één team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt hierbij behandelingen voor, ontvangt patiënten, assisteert de tandarts, steriliseert instrumenten en administreert de benodigde gegevens in Exquise.

Als preventieassistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit. J e geeft hierbij voorlichting aan patiënten over het voorkomen van ontstoken tandvlees, poetsinstructies en adviezen om de mondhygiëne te verbeteren.

Wie ben jij?

 • Jij hebt een diploma tot tandartsassistent of preventieassistent , volgt de opleiding of hebt ervaring als tandartsassistent / preventieassistent .

 • Je kan zelfstandig een eigen programma preventiewerkzaamheden uitvoeren en instructies geven op het gebied van gebitsverzorging.

 • Jij hebt ervaring in deze functie

 • Jij bent in het bezit van een juiste titerbepaling (hepatitis B) of bent bereid om deze te behalen . Het is daarnaast een pré als jij in het bezit bent van een geldig röntgencertificaat

 • Jij spreekt en schrijft Nederlands op een uitstekend niveau

 • Jij bent representatief, patiëntgericht en communicatief vaardig

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris , afhankelijk van jouw werkervaring

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, vakantiegeld, pensioenregeling, fietsregeling en gezellige teamuitjes

 • Ontwikkelmogelijkheden via onze Fresh Academy

 • Een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team .

 • Personeelskorting op jouw tandheelkundige behandelingen

Onze Fresh
Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Je krijgt reactie van ons

Kennismakingsgesprek

Vervolggesprek

Je krijgt reactie van ons

Kennismakingsgesprek

Vervolggesprek

Arbeidsovereenkomst

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag? Neem contact op met onze recruiter:Functie:preventieassistente
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Preventieassistent Fresh Service Center 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures