Vacature Quality Control Medewerker, met een passie voor food

Quality Control Medewerker, met een passie voor food in Hazerswoude-Dorp

Menken Orlando is een snel ontwikkelende en hard groeiende onderneming binnen de FMCG markt. In de Europese markt worden onze snacks, chocolade en whole foods producten (denk aan noten, pitten, zaden en gedroogd fruit) onder merk en private label verkocht. Grote kans dat ook jij een van onze producten in jouw keukenkastje hebt staan!

Onze nieuwe productielocatie is in Hazerswoude-Dorp gelegen en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Voor de versterking van ons Quality Team in Hazerswoude zijn we op zoek naar een Quality Control Medewerker (40 uur).

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
Als Quality Control medewerker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van taken op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit binnen Menken Orlando. Je rapporteert aan de QC Lead van de locatie.

De belangrijkste taken:

  • Uitvoeren en opvolgen van veelzijdige controles, keuringen, (hygiëne)rondes en onderzoeken tijdens het gehele productieproces.
  • Verhogen van het kwaliteitsbewustzijn door medewerkers te coachen en trainen over kwaliteitszaken.
  • Verbeteren van bestaande kwaliteitscontroleprocessen en nieuw te ontwikkelen productieprocessen.
  • Zelfstandig uitvoeren van kwaliteitsmetingen, verificaties en validaties.

·         Gestructureerd archiveren van registraties.


Wat vragen we van jou?
Wij zoeken iemand met een onverstoorbare inzet om het kwaliteitsniveau van onze productie en producten hoog te houden, die goed kan samenwerken met verschillende disciplines en een oog heeft voor kwaliteitszaken. Je bent energiek, durft beslissingen te nemen en je stem te laten horen. Daarnaast heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Verder heb je:

·         Afgeronde MBO/HBO opleiding richting levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar.

·         Werkervaring binnen een soortgelijke functie.

·         Kennis van voedselveiligheidsstandaarden, zoals BRC en IFS.

·         Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

·         Kennis van Word en Excel, alsmede diverse kwaliteitssystemen.

Wat bieden we jou?

·         Fulltime baan binnen een groeiend familiebedrijf.

·         Een uitdagende en afwisselende functie.

·         Goede ontwikkelingsmogelijkheden.

·         Goede arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Menken Orlando B.V. is een onderneming die hoofdzakelijk private label food producten levert aan supermarkten, out-of-home ondernemingen en B2B klanten in heel Europa. Onze expertise ligt binnen Signature Snacks (Aziatische zoutjes, snackmixen), Whole Foods (pijnboompitten, salademixen, ontbijtverrijkers) en Chocolate Specialties (chocolade gecoat). Wij zijn een internationaal opererende onderneming, waarbij 50% van de omzet wordt gerealiseerd buiten Nederland.

Wij zijn een commercieel en professioneel familiebedrijf, dat snel inspeelt op de markt. In mei 2022 vond de officiële opening van onze gloednieuwe productielocatie plaats in Hazerswoude-Dorp. Onze eigen productiefaciliteit waar flexibiliteit en efficiëntie samen komen, ingericht op de toekomst. Hier zal jij voornamelijk aanwezig zijn. 

Meer weten of solliciteren?
Heb je nog vragen over de functie Quality Control Medewerker? Of over Menken Orlando als werkgever? Neem dan contact op met Doortje van Dort (hr@menkenorlando.nl). Ben jij al zeker van je keuze en wil je aan de slag als Quality Control Medewerker? Solliciteer dan nu en stuur jouw CV met een motivatiebrief naar Doortje van Dort (hr@menkenorlando.nl).

Online screening kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst. Graag wijzen wij erop de sollicitatie, bestaande uit cv en motivatie, in het Nederlands te willen ontvangen.

 Functie:Quality Control
Startdatum:04-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Menken Orlando B.V. via hr@menkenorlando.nl of 31703082222. Of bezoek hun website https://www.menkenorlando.nl/nl/contact/vacatures.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Quality Control Medewerker, met een passie voor food Menken Orlando B.V. 04-01-2024

Bekijk ook andere vacatures