Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Waddinxveen

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers zou RTW FM niet bestaan!

Meer dan 50 vrijwilligers zetten zich in voor RTW FM. Elke vrijwilliger heeft per week circa 4 uur of meer beschikbaar. Veel werk kan thuis plaatsvinden. Afhankelijk van de werkzaamheden vinden deze werkzaamheden ook in de studio en/of op locatie plaats.

Vrijwilligers werken altijd in een team, of in een werkgroep. RTW groeit en bloeit door de inzet en creatieve ideeën van de vrijwilligers.

Er zijn heel veel verschillende functies binnen RTW. Geen kennis van een bepaalde functie, geen nood, RTW leidt je op. Alleen inzet en betrokkenheid en soms een beetje aanleg is noodzakelijk.

Wil je ook meehelpen RTW uit te bouwen? Bij vacatures op de website vind je alle beschikbare mogelijkheden. Heb je een leuk idee voor een programma,
meld dit aan bij:


Een idee kan een eenmalig onderwerp zijn, of een periodiek terugkerend thema. Wil je zelf meewerken met de realisatie van het idee? Van harte welkom, maar alleen een goed idee mag ook.


Let wel: Vrijwillig is niet vrijblijvend!

Beloningenbeleid: Alle medewerkers hebben onbetaalde functies, inclusief de bestuursleden. Vakantiegeld en onkostenvergoeding worden niet verstrekt.

0 Shares

Luister en kijk live naar RTW FM

Luister live naar RTW FM

Het weer in WaddinxveenFunctie:vrijwilligers
Startdatum:23-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Radio en Televisie Waddinxveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Vrijwilligers Radio en Televisie Waddinxveen 23-12-2023

Bekijk ook andere vacatures