Vacature Verkoper Binnendienst

Verkoper Binnendienst in Waddinxveen

Bij de grootste bouwgroothandel van Nederland kun je een inspirerende start van je carrière maken in de rol van Verkoper Binnendienst? Deze fulltime functie is gevestigd in Waddinxveen en krijg een aantrekkelijk bruto startsalaris van €2.800,-. Klinkt dit interessant? Lees verder!

Bij jouw toekomstige werkgever, een van de grootste winkels in bouwmaterialen, heerst ondanks de omvang van het bedrijf een informele sfeer. Zowel in elke vestiging, waar kleine en hechte teams van medewerkers actief zijn en een sterke band met hun regio voelen, als op het hoofdkantoor blijft de sfeer informeel.

In deze dynamische werkomgeving mag je dagelijks nieuwe uitdagingen verwachten. Je voornaamste taken zijn het verwerken van offerteaanvragen en het verstrekken van deskundig advies aan klanten over producten, bestellingen, transport en levertijden.

Vanaf je eerste werkdag maak je deel uit van het binnendienstteam en krijg je de kans om praktische ervaring op te doen op alle afdelingen, inclusief de buitendienst en de showroom. Je nieuwe werkgever investeert in jouw professionele groei door interne opleidingen aan te bieden, waaronder verkoop- en product trainingen gedurende je eerste jaar. Je hebt één dag per week volledig beschikbaar voor deze opleidingen. Dit zal je helpen om een competente professional te worden, en er zijn kansen om door te groeien naar functies zoals Hoofd Binnendienst of Vestigingsmanager binnen het bedrijf.

Heb jij zin om fulltime aan de slag te gaan bij deze bouwgroothandel in Waddinxveen? Wil jij met een bruto startsalaris €2.800,- beginnen als Verkoper Binnendienst? Dan willen wij jou graag leren kennen!

Functie:Verkoper Binnendienst
Startdatum:13-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RAAAK Personeel via sabdoel@raaakpersoneel.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.raaakpersoneel.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Verkoper Binnendienst RAAAK Personeel 13-09-2023

Bekijk ook andere vacatures