Vacature Verzorgende IG VPT Thuiszorg

Verzorgende IG VPT Thuiszorg in Bloemendaal

 • €2.620,33 - €3.417,15
 • 16-32 uur
 • MBO niveau 3

Word jij als Verzorgende IG de VPT (t)huisgenoot van onze cliënten?

In de functie van Verzorgende IG voor het Volledig Pakket Thuis (VPT) draag je de verantwoordelijkheid voor het geven van zorg, het bieden van begeleiding en het bevorderen van het welzijn van de cliënt. Binnen VPT zijn er uitgebreide zorgmomenten met oog voor de persoonlijke behoefte van de cliënt. Dit maakt werken in een VPT team net even anders.

Onze cliënten wonen zelfstandig in een aanleunwoning of eigen woning rondom de woonzorglocaties van Kennemerhart. Voor de locaties de Roos, Reinaldahuis, de Blinkert in Haarlem en Rijperduin in Bloemendaal zoeken we collega's.

De functie

Als Verzorgende IG ondersteun je cliënten bij persoonlijke verzorging en welzijn. Door jouw betrokkenheid en ervaring ken je de cliënten goed en weet je wat ze nodig hebben. Zo zie jij als een van de eerste als er iets aan de hand is en je weet hier dan ook goed op in te spelen.

Je stelt samen met de cliënt de VPT indicatie vast. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van het zorgplan. Het stimuleren van de zelfredzaamheid en het hebben van structuur zijn belangrijk voor een fijne dag. Ook het inzetten van zorgtechnologie speelt steeds een belangrijkere rol. Jij coacht en begeleidt naast de cliënten ook andere collega's uit het VPT team. Hierbij deel jij jouw kennis en expertise met je collega's.

Dit ben jij

Met jouw enthousiasme en positiviteit draag je ouderen een warm hart toe. Je hebt een groot inlevingsvermogen en kan goed zelfstandig werken. Verder neem je mee;

 • Je bent in het bezit van een mbo-3 diploma Verzorgende IG;
 • Je kunt je goed aanpassen aan verschillende situaties, je bent empatisch en hebt doorzettingsvermogen;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande functie-eisen? Aarzel niet om toch contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Wij bieden

Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Daarom bieden wij jou meteen een vast contract als je bij ons komt werken. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring in schaal FWG 40, minimaal €2.620,43 - maximaal €3.417,15 conform CAO VVT op basis van een 36-urige werkweek;
 • Contract voor 16 t/m 32 uur per week (dit is bespreekbaar);
 • Een afwisselende functie, waarbij we korte en lange diensten aanbieden (4 tot 8 uursdiensten);
 • Je werkt samen met een team wat bestaat uit Verzorgende IG, helpende (plus) en thuisondersteuners (zorgassistent);
 • 8% Vakantietoeslag;
 • 8,33% Eindejaarsuitkering;
 • Een kerst- en een pinksteruitkering;
 • Vergoeding van je reiskosten conform CAO VVT;
 • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Onbeperkt toegang tot trainingen via ons onlinetrainingsplatform (LOEP) en de kans om door te groeien binnen Kennemerhart;
 • Mooie personeelskorting op het platform Benefits at Work.

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij Kennemerhart komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Organisatie beschrijving

Je werkt bij Kennemerhart, een grote ouderenzorgorganisatie in Zuid-Kennemerland, gespecialiseerd in wonen, (thuis)zorg en welzijn. Kennemerhart werkt vanuit tien woonzorglocaties, een centraal georganiseerde behandeldienst en meerdere dag- en ontmoetingscentra. Hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden komt terug in onze kernwaarden; SAMEN is waar het om draait. Samen zorgen, Aandacht geven, Mogelijkheden benutten, Eigen regie respecteren, Naasten betrekken. Op basis hiervan zetten de 2300 medewerkers en 850 vrijwilligers zich dagelijks met plezier in voor ruim 2500 ouderen. Kwaliteit, liefdevolle zorg en de wensen en eigen regie van de cliënt staan hierbij voorop.


Salarisrange
€2.620,33 - €3.417,15

Bij Kennemerhart zorgen we samen.Functie:verzorgend ig vpt thuiszorg
Startdatum:08-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kennemerhart via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Verzorgende IG VPT Thuiszorg Kennemerhart 08-01-2024

Bekijk ook andere vacatures