Vacature Bakker

Bakker in Alphen aan den Rijn

Niet zo maar een bakker, maar De Echte Bakker

Editorial Image

Ga je naar een Echte Bakker, dan ga je naar een winkel die gevuld is met producten van de beste kwaliteit en die op en top klantvriendelijk is. Een Echte Bakker is niet zo maar een ambachtelijke bakker. Wij moeten namelijk voldoen aan strenge eisen en worden het hele jaar door gekeurd en gecontroleerd op hun uitmuntende kwaliteit. Alleen zo mogen wij lid zijn van het Echte Bakkersgilde en de titel 'De Echte Bakker' en het bijbehorend goudgele logo dragen.

Klantvriendelijkheid en uitstraling van de winkel heeft een van de hoogste prioriteiten voor ons. Het hele jaar door wordt middels een mystery shopper de winkel en het personeel beoordeeld. Op ieder detail wordt gelet, zodat jij verzekerd bent van de beste ervaring.

Onze producten worden het hele jaar door gekeurd door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd: een Echte Bakker moet gemiddeld hoger scoren dan het gemiddelde van alle ambachtelijke bakkers in Nederland.

Wij zijn De Echte bakker. Uniek in ons soort. En daar zijn we trots op.

Teaser Image

Functie:bakker
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hagedoren via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Bakker Hagedoren 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures