Vacature Back-end PHP Developer

Back-end PHP Developer in Waddinxveen

Handig om te weten

Amsterdam

HBO, WO

40 uur per week

3.000-4.500

Back-end PHP Developer

Bij igen detacheren we professionals in de IT, techniek en zorg branche. Met de juiste opleiding, coaching en toegang tot onze grote netwerk van (corporate) organisaties, helpen we hen om de gewenste carrière stappen te zetten.

igen groeit hard. Dat is vanaf de oprichting zo geweest. Eén van de voorwaarden om zo snel te kunnen groeien is het optimaal functioneren van de backoffice systemen. Daarmee verlagen we de administratieve druk voor de organisatie alsmede het risico op menselijke fouten. Zo kunnen onze medewerkers zich bezighouden met de dingen die ze leuk vinden en waar ze goed in zijn!

IT omgeving
We weten dat er niet één softwarepakket is dat precies en perfect aansluit bij onze organisatie. We hebben daarom gekozen voor een flexibele front-office applicatie, gecombineerd met een aantal niche applicaties voor bedrijfsspecifieke toepassingen. Om deze verschillende software pakketten naadloos samen te laten werken, hebben we in-house een maatwerk applicatie ontwikkeld (Paygen), die alle bedrijfsprocessen samenbrengt. Onzichtbaar voor de meeste medewerkers bij ons op kantoor, maar onmisbaar in het bedrijf.

Development vanuit bedrijfskundig inzicht
De komende jaren moet Paygen continu worden doorontwikkeld. Er zijn belangrijke (strategische) keuzes te maken. Wat ontwikkelen we zelf, wat besteden we uit, wat kopen we in? De PHP back-end developer die wij zoeken, speelt een actieve rol bij het maken van deze keuzes. Niet alleen vanuit technische kennis, maar ook vanuit verdieping in onze processen, informatiestromen en de markt waarin igen zich bevindt.

Samenwerken en aansturen
Je werkt nauw samen met directieteam en met externe ontwikkelaars, waar jij projecten aan uitbesteedt. We zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat, het leuk vindt om eigen ideeën te presenteren en goed kan luisteren naar de ideeën van anderen, om samen tot het beste resultaat te komen.

Jouw technische skills

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als back-end PHP ontwikkelaar;
 • Ervaring met applicaties die zonder Framework zijn gebouwd;
 • Je beheerst PHP 7+ en je bent bekend met OOP;
 • Kennis van MySQL en Linux;
 • Je kunt overweg met JavaScript en jQuery;
 • Ervaring met verschillende API's (o.b.v o.a. REST, SOAP , Curl);
 • Je commit je code zonder problemen naar git en bent bekend met GitHub.

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende spilfunctie in onze organisatie! Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en impact op het succes van onze scale-up.
 • Alle ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;
 • Een jaarcontract met een bruto maandsalaris tussen €3.000 en €4.500;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. reiskostenvergoeding, telefoon, laptop, verzorgde lunch);
 • Werken in een innovatieve dynamische werkomgeving, met betrokken enthousiaste collega's.
 • De mogelijkheid om naar eigen inzicht ook vanuit huis te werken.

Info

Wil je meer informatie, heb je vragen of ben je overtuigd en wil je solliciteren? Neem contact op met via of .

Bij igen is iedereen welkom, ongeacht geslacht, gender, identiteit, afkomst, herkomst, seksuele voorkeur, huwelijke staat, leeftijd, lichamelijke beperking en levensbeschouwing. Ons selectie- en aannamebeleid is puur gericht op criteria die relevant zijn voor een goede invulling van de functie.

Ben jij degene die we zoeken...Wil jij de technici van de toekomst kunnen inspireren en overtuigen om bij ons aan boord te komen?Vind jij het leuk vindt om met verschillende partijen te schakelen en bestaande klantrelaties te onderhouden en relaties op te bouwen op een vlotte en laagdrempelige manier?Ga jij het gesprek aan met potentiële IT collega's en kom je graag meer te weten over hun ambities en behoeften?Heb jij jouw perfecte match gevonden tussen deze rollen? Neem contact op met (), we maken graag kennis met je!

igen x Roc van Amsterdam Abdelhakim gaat, naast zAbdelhakim gaat, naast zijn rol als Microsoft 365 Consultant bij igen, een samenwerking aan met het ROC van Amsterdam | Flevoland.

Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!

Tijdens de drukste dagen van het jaar hebben Peter, Jeroen en Michiel net als vorig jaar hun steentje bijgedragen bij het distributiecentrum van PostNL in Waddinxveen.


Damian is 5 jaar werkzaam bij igen, wat een mijlpaal! We willen je bedanken voor je inzet en het vertrouwen in igen. Op nog eens vijf succesvolle jaren vol uitdagingen en groei!


 • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
 • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
 • Voor vragen kan je mailen naar .


Functie:php backend developer
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met igen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Back-end PHP Developer igen 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures