Vacature Medewerker Werkplaats

Medewerker Werkplaats in Waddinxveen

Ben jij op de uitkijk naar een betekenisvolle carrière waarbij je de hele dag lekker actief bezig kunt zijn? Bij deze werkgever word je meteen onderdeel van het dynamische team en de organisatie, waar iedereen gedreven en met grote toewijding te werk gaat.

Als jij een teamspeler bent met een scherp technisch inzicht, dan pas je uitstekend in dit team. Binnen deze fulltime (40 uur per week) rol zul je je bezighouden met diverse taken, waaronder het assembleren van componenten, orderpicken en het ondersteunen van alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan opslag. Bovendien heb je een cruciale verantwoordelijkheid in het voorbereiden van de benodigde hulpmiddelen voor transport.

Je wordt onderdeel van het team op de werkplaats, waar verschillende hulpmiddelen voor klanten in de gezondheidszorg, zoals verpleeghuizen en ziekenhuizen, worden verzorgd. Als medewerker werkplaats zorg je ervoor dat alles op het juiste moment en op de juiste plek klaarstaat.

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan vandaag nog!Functie:Medewerker werkplaats, Magazijnmedewerker
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2500 – 2500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.selman@werk.olympia.nl of 31182522022. Of bezoek hun website https://107.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Medewerker Werkplaats Olympia 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures