Vacature Business Analist

Business Analist in Alphen aan den Rijn

(Junior) Business Analist

Company: Aebi Schmidt Group

Uren: 40 uur per week

Wat doe je als (Junior) Business Analist bij Aebi Schmidt?

Als (Junior) Business Analist ben je verantwoordelijk voor het analyseren van business data op het vlak van Sales & After Sales. Jouw scherpe en nauwkeurige kijk op cijfers draagt bij aan betrouwbare (financiële) informatie. Je wordt uitgedaagd om de huidige werkwijze onder de loep te nemen en te kijken of processen effectiever of efficiënter kunnen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het delen van inzichten en adviseren van stakeholders (waaronder het Local Sales MT), wat bijdraagt aan het efficiënter en effectiever behalen van de business doelstellingen. Je l evert een impactvolle bijdrage aan de optimalisatie van de local Sales en After Sales processen.

Het analyseren van gegevens en het opstellen van financiële overzichten voor het besturen van de onderneming zie jij als een uitdaging. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opstellen van een rolling forecast sales, Net Working Capital (NWC) overzichten en het opstellen van diverse KPI's. Daarnaast zal je als (Junior) Business Analist een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de systeemimplementatie van onze (data)contracten. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Sales.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in de richting van Bedrijfseconomie
  • Jij hebt enkele jaren (stage-)ervaring opgedaan in een dynamische organisatie en bent op zoek naar een eerste of tweede stap in jouw carrière als Business Analist
  • Het werken met een CRM systeem - bij voorkeur SAP - gaat je goed af en je hebt kennis van Power BI
  • Uiteraard beschik je over uitstekende numerieke vaardigheden en tegelijkertijd heb je business sensitiviteit
  • Je bent een persoon die initiatief neemt, oog voor detail heeft en analytisch is ingesteld
  • Verder ben je enthousiast, leergierig en heb je een zelfstandige houding
  • Je bent communicatief vaardig en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat wij jou bieden - jouw perspectieven:

We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform cao Metaalbewerkingsbedrijf, (interne) opleidingsmogelijkheden, deelname aan FiscFree, teamuitjes, een actieve personeelsverenging (o.a. een beach volleybal toernooi) en vers fruit/soep/salade in de kantine.

Je komt te werken in ons enthousiaste Sales team van 16 personen in Nederland en België met o.a. (Key) Accountmanagers, Sales Binnendienst en een Tender & BID Manager.

Ben je enthousiast geworden?Solliciteer!

Stuur je motivatiebrief met cv naar , t.a.v. , met vermelding van de functienaam in de onderwerpregel. Neem dan via WhatsApp of telefonisch contact met ons op via .Functie:business analist
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aebi Schmidt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Business Analist Aebi Schmidt 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures