Vacature HR Adviseur

HR Adviseur in Reeuwijk

Reewal 18
2811 PT Reeuwijk
Nederland

Vergeer Holland

06-01-2022 Reeuwijk/Bodegraven/Woerden Fulltime en Parttime MBO

06-01-2022 Reeuwijk/Woerden/Bodegraven Fulltime MBO

Vacaturedetails

Werkgebied

Zuid-Holland
Reeuwijk

Opleidingsniveau

HBO

Salaris

€ 3.250-€4.750


HR adviseur

Van 20-12-2023 Locatie Reeuwijk Uren Fulltime Opleiding HBO

Denk je graag mee vooruit, wil je een bijdrage leveren aan het professionaliseren van de organisatie en kan jij je vinden in de kernwoorden: luisteren, verbinden en adviseren? Dan is de functie van HR adviseur bij Vergeer Holland wellicht iets voor jou.

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf uit het pittoreske Reeuwijk. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 500 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen in breng en persoonlijke groei.
Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.
De afdeling HR bestaat uit een HR Manager, drie HR Adviseurs, een HR Specialist, de Medewerker HR Support en de subafdeling Learning & Development. Daarnaast wordt het HR team structureel aangevuld met een Stagiaire HR. Vergeer Holland is een productiebedrijf, maar de focus van de openstaande positie ligt in beginsel op de office- en technische afdelingen van het bedrijf.

Waar houd jij je zoal mee bezig?

  • Adviseren over- en ondersteunen van leidinggevenden bij de uitvoering van HR vraagstukken op het gebied van o.a. werving en selectie, organisatieverandering, arbeidsongeschiktheid en toepassing van wet- en regelgeving
  • Signaleren van personele vraagstukken en deze bespreekbaar maken
  • Adviseren over de personele en organisatorische consequenties van voorgenomen organisatieveranderingen
  • Verzamelen, analyseren en ter beschikking stellen van managementinformatie t.b.v. de uitvoering, evaluatie en het bijstellen van het gevoerde en te voeren HR-beleid
  • Deelnemen aan en leiden van projecten op het gebied van personeels- en organisatieontwikkeling

Naast een HBO diploma in de richting van HRM vragen wij minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Wij zoeken een collega die organisatiesensitief is, een duidelijke visie heeft en iemand die zelfstandig te werk gaat. Uiteraard zijn communicatieve vaardigheden essentieel voor een goede uitvoering van deze functie.

Wat bieden wij jou?

Vergeer Holland biedt een interessante functie in een veranderende omgeving. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage, een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid voor een leasefiets! Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je ook graag de kans voor het volgen van o.a. cursussen en trainingen.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer.

Functie:hr adviseur
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3250 – 3250
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vergeer Holland;Vergeer Kaas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. HR Adviseur Vergeer Holland;Vergeer Kaas 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures