Vacature Docenten

Docenten in Waddinxveen

  • Redactie Gouda
  • 07-01-2024

Docenten in Waddinxveen

Meedoen? Zo werkt het:

  1. Stuur een foto van een werkstuk liefst met een tekening en/of lesbrief naar onder vermelding van: Werkstuk BWI. Het insturen kan vanaf nu t/m dinsdag 28 mei 2024.
  2. Een onafhankelijke vakjury o.l.v. beoordeelt de inzendingen. De jury bestaat uit minimaal drie leden: één uit het bedrijfsleven, één uit het MBO en de voorzitter uit het VMBO. Als er veel inzendingen zijn maken zij een voorselectie. Voor de uitslag telt hun oordeel voor 50% mee.
  3. Op de Landelijke BWI dag op wo 5 juni 2024 neem je het werkstuk mee en die worden ten toon gesteld. Alle aanwezige docenten worden gevraagd om hun oordeel te geven en die bepalen de andere 50% van de uitslag.
  4. Aan het einde van de dag wordt de winnaar bekend gemaakt en ontvangt een Shaper Origin freesset voor zijn/haar school
  5. Ook nummer 2 en 3 ontvangen een mooie prijs van Festool.
  6. De inzendingen worden via de website toegankelijk gemaakt voor alle scholen.

Functie: docent Startdatum: 06-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Festool Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:docent
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Festool Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Docenten Festool Nederland 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures