Vacature Docent Plantenkennis

Docent Plantenkennis in Boskoop

OntwerpAcademie zoekt:

Docent Plantenkennis Boskoop/ Groene Hart

OntwerpAcademie


Docent Plantenkennis Boskoop/ Groene Hart

8 - 20 uur in overleg uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

Lesgeven aan de opleiding Beplantingsadviseur en/of Plantenkennis basiscursus. Zowel over de theorie als de toepassing ervan in de binnen- en buitenles, hiervoor maken we gebruik van de vele groothandels en kwekerijen in Boskoop waar onze hoofdlocatie gevestigd is. Het lesgeven is goed te combineren met je huidige baan, op die manier blijf je doen waar je goed in bent en verbonden aan de groene praktijk. De opleiding Plantenkennis groeit, daarom zijn we op zoek naar versterking van het team.

Wij vragen:

-Aantoonbare actuele plantenkennis: kennen en herkennen van planten, basis morfologie, nomenclatuur, schrijfwijze en taxonomie. - HBO werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het groen. - Heb je geringe of geen onderwijservaring? Je brede kennis, liefde voor het vak en enthousiasme voor het groene onderwijs is belangrijker. Wij bieden je didactische training en een inwerkperiode met o.a. meeloopdagen met een collega om je het lesgeven en de lesstof eigen te maken.

Bijzonderheden:

De OntwerpAcademie is sinds 2014 gegroeid tot een toonaangevende particuliere opleider in het groen en specialist in Tuinarchitectuur en Plantenkennis. Met verkorte beroepsopleidingen en -cursussen voor volwassenen, van starters, tot hoveniers, ontwerpers, en iedereen met professionele groenambities, dragen we bij aan een duurzame leefomgeving. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij met jouw plantenkennis het verschil maken? Dan maken we graag kennis met jou!

Wij bieden:

- Plezier in het werk staat voorop! Dat plezier bestaat uit prettige collega's, een fijne werksfeer, inhoudelijk interessant werk en ruimte om je te ontwikkelen. - Aantal uren in overleg. Te combineren met je huidige baan. Flexibele werktijden: deels werk je vanuit huis, lessen zijn op locatie (buiten de schoolvakanties) - Wij bieden je een contract als freelancer/ zzp'er of een 0-urencontract met een marktconforme vergoeding. Daarnaast heb je gratis toegang tot de maandelijkse lezingen van Podium Boskoop, vakexcursies en gaan we elk jaar met het hele team op studiereis. - Wij geven je waar nodig ondersteuning en training om bijvoorbeeld je didactische vaardigheden verder te verbeteren. - Je maakt deel uit van een enthousiast en vakkundig team met (tuin- en landschap)architecten, ontwerpers, ecologen, plantendeskundigen en ondersteunende medewerkers van de administratie, studentenzaken, roosterzaken en communicatie.Functie:docent plantenkennis
Startdatum:22-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:8 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Docent Plantenkennis Boskoop Werkt 22-08-2023

Bekijk ook andere vacatures