Vacature Leerkracht Groep 1/2 en Groep 7

Leerkracht Groep 1/2 en Groep 7 in Waddinxveen

Leerkracht - Dick Brunaschool

Jij daagt kinderen uit om nieuwe dingen te proberen en te durven doen, waardoor ze groeien in hun ontwikkeling. Voor de Dick Brunaschool in Waddinxveen zoeken wij enthousiaste en actieve leerkrachten zoals jij! Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2 (0,6 - 1,0 fte) en een leerkracht voor groep 7 (1,0 fte).


Full-time / Part-time · Waddinxveen

Op de Dick Brunaschool vinden wij het belangrijk dat kinderen onderwijs krijgen dat aansluit bij de maatschappij van nu én de toekomst. We bieden eigentijds en innovatief onderwijs, waarbij de kinderen veel kennis en vaardigheden opdoen. Er is daarbij aandacht voor leren leren, plannen en organiseren. Wij geven onderwijs op maat en samen leren, samen werken en samen spelen staan bij ons centraal.

Wij zijn gehuisvest in een prachtig eigentijds gebouw in de nieuwe wijk Park Triangel in Waddinxveen. De school groeit hard en biedt onderwijs aan zo'n 600 leerlingen.

Wat bieden we jou?

 • Je wordt opgenomen in een enthousiast en betrokken team. Je voelt je vast snel op je plek;

 • We zorgen dat je goed wordt ingewerkt en op een manier die bij jou past;
 • Een ontzettend leuke groep nieuwsgierige leerlingen;
 • Zowel binnen de school als binnen Stichting Klasse zijn er volop mogelijkheden om van en met elkaar te leren en je te blijven ontwikkelen. Zo bieden we je onder meer een ruim opleidingsbudget en diverse expertnetwerken om kennis en inspiratie te delen;
 • Een aanstelling voor 0,6 - 1,0 fte;
 • Een eigen laptop;
 • Een passend salaris volgens de CAO PO.

Wie ben je en wat neem je mee?

Opleiding en ervaring:


 • Je hebt de PABO afgerond;

 • Bij voorkeur heb je al werkervaring, maar ook als starter nodigen wij je uit om te solliciteren.

Charlene Onyema - leerkracht

Hoe nu verder?

Wil je eerst nog wat meer weten over de inhoud van de functie? Petra Weijde of Ibrahim Saribas, directie van de Dick Brunaschool, vertellen je er graag meer over. Bel of stuur een e-mail naarFunctie:leerkracht groep 1/2 7
Startdatum:29-08-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting KLASSE via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Leerkracht Groep 1/2 en Groep 7 Stichting KLASSE 29-08-2023

Bekijk ook andere vacatures