Vacature Onderwijskundige

Onderwijskundige in Waddinxveen

Ter versterking van ons team onderwijskundigen, zijn wij op zoek naar twee ervaren onderwijskundig medewerkers. Ben jij degene die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Ervaren medior/senior onderwijskundig medewerkers m/v
minimaal 32 uur per week

In deze veelzijdige en zelfstandige functie ben je medeverantwoordelijk voor onze projecten en de ontwikkeling en het onderhoud van producten. Je vakmatige expertise kun je kwijt in o.a. online leeromgevingen, (blended) leermiddelen, opleidingsprogramma's, examens en vakboeken. Daarmee lever je een belangrijk aandeel in de ontwikkeling van het vakmanschap van studenten uit het beroepsonderwijs en medewerkers uit het bedrijfsleven.

Wat ga je doen?

 • Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden van onderwijsproducten;
 • Ontwikkelen van examenproducten;
 • Aansturen van werkgroepen (docenten, vakmensen uit het bedrijfsleven), auteurs, etc.;
 • Optreden als projectleider bij opdrachten van uiteenlopende omvang en complexiteit (planning, budgetbewaking en uitvoering);
 • Een bijdrage leveren aan de beleidsmatige ondersteuning van een of meer branches en van de Exameninstelling Savantis;
 • Onderhouden van externe contacten met opdrachtgevers, auteurs, scholen, inhoudsdeskundigen, etc.

Wat bieden wij?

 • Een functie met veel mogelijkheden tot initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • In eerste instantie een aanstelling voor een jaar, bij gebleken geschiktheid kan dit worden omgezet in een vaste aanstelling;
 • Een uitstekend en concurrerend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13e maand en pensioenregeling.

Wat heb je nodig om te solliciteren?

 • Een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur onderwijskunde;
 • Ervaring met het aansturen van projecten en met het ontwikkelen van opleidingsproducten en (praktijk)toetsen;
 • Ervaring en/of affiniteit met e-learning/blended learning;
 • Affiniteit met het middelbaar beroepsonderwijs;
 • Een groot analytisch vermogen en een creatieve en initiatiefrijke instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;

Wat doet de afdeling Onderwijsproducten en Examens?

Je wordt teamlid bij de afdeling Onderwijsproducten en Examens. Dit team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onderwijskundige en examenproducten en -diensten, de Exameninstelling Savantis en de educatieve Uitgeverij van Savantis. Je kunt hierbij denken aan opleidingsprogramma's, lesmateriaal en examens voor mbo- en vmbo opleidingen en vakboeken voor bedrijven. Ook het opstellen van beleidsadviezen en het ondersteunen van externe Platforms behoren tot de werkzaamheden. Op de afdeling werken diverse onderwijskundigen en een beleidsmedewerker Exameninstelling die worden ondersteund door een Backoffice team.

Over ons

Savantis helpt mensen hun talenten te ontwikkelen om aan de professionele uitdagingen van morgen te voldoen.

Voor sectoren en hun bestuurlijke vertegenwoordigers ontwikkelen we beleid, zetten dit om in concrete plannen en voeren het uit. Inclusief het financieel management van subsidiemanagement tot compliance. Voor (v)mbo-scholen ontwikkelen we vakgericht onderwijs: goede leermiddelen en examens. Voor werknemers bieden we trainingen en loopbaanondersteuning. En werkgevers adviseren we over de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers, zodat hun organisatie zich toekomstbestendig blijft ontwikkelen.

Ons team van specialisten verbindt vol passie mensen, organisaties en belangen. We zijn creatief, een tikkeltje eigenwijs, vooruitstrevend, hebben een flexibele instelling en zijn bovenal dienstbaar.

Functie:onderwijskundige
Startdatum:17-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Exameninstelling Savantis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Onderwijskundige Stichting Exameninstelling Savantis 17-09-2023

Bekijk ook andere vacatures