Vacature Hovenierssector

Hovenierssector in Boskoop

Agriwerker.nl werving en selectie kwekerij vacatures. zoekt:

Werken en leren op een Boomkwekerij of in de Hovenierssector

Agriwerker.nl werving en selectie kwekerij vacatures.


Werken en leren op een Boomkwekerij of in de Hovenierssector

Agriwerker.nl werving en selectie kwekerij vacatures.

omgeving Boskoop

32/40 uur

- ervaring niet vereist

Werkzaamheden:

De werkzaamheden zijn heel divers en per bedrijf verschillend. Basiswerkzaamheden die je gaat doen in de boomkwekerij zijn; Potten en planten van stekken, gewasverzorging, planten verzamelen voor de handelaren, tuincentrums en veiling. In de toekomst of met meer kennis; logistieke processen organiseren voor het afleveren van de planten, teeltkennis voeding, water geven en bestrijding van ziekte en plagen. In de groenvoorziening: aanleg en onderhoud tuinen. Snoeien en verzorgen openbaar groen.

Wij vragen:

Het vak leer je bij veel bedrijven in de praktijk aangevuld met de theorie en bedrijfsbezoeken van de opleiding. Een goede motivatie is daarbij onmisbaar. Je houdt ervan je mouwen op te stropen en lekker praktisch bezig te zijn. Om deel te nemen aan dit leer-werktraject moet je minimaal een vmbo-diploma hebben. De opleiding is 1 dag in de week. De andere dagen werk je op het leerbedrijf. Reageer snel op deze vacature, want de opleiding gaat na de zomer weer starten.

Bijzonderheden:

Solliciteer door op onze website Agriwerker.nl op zoek te gaan naar deze vacature in Boskoop. druk op de button om gegevens en motivatie en sectorkeuze in te vullen. Als je hierin past neem ik contact met je op voor een persoonlijk gesprek en dan bespreken we samen alle mogelijkheden met jou.

Wij bieden:

In dit leerwerktraject ga je 1 dag naar school en 4 dagen werk je (betaald) op een kwekerij. Ik heb diverse bedrijven voor je waar je aan de slag kan in de boomkwekerij, glastuinbouw of hoveniersector. Boomkwekerijen is meestal in de omgeving van Boskoop met planten in de grond en ook pottenteelt buiten op het veld en in de kassen. Glastuinbouw is meestal in de omgeving Bleiswijk, Aalsmeer en het Westland. Planten voor de sierteelt in potten.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:Functie:hovenierssector
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Hovenierssector Boskoop Werkt 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures