Vacature Leerkracht Groep 1/2 de Regenboog

Leerkracht Groep 1/2 de Regenboog in Waddinxveen

De Groeiling

Leerkracht groep 1/2 De Regenboog

Waddinxveen , Zuid-Holland , Nederland De Regenboog

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Bij ons bouwen kleuters kennis en begrip van de wereld op door het aanbod van speelbare thema's. Een speelbaar thema stelt kleuters in staat om stukken van de wereld binnen de muren van de school na te spelen. Om taal te geven aan wat er om hen heen gebeurt staat (rollen)spel centraal.

Spreekt dit jou aan, dan hebben wij een mooie vacature:

Leerkracht L10 groep 1/2

40uur per week

De Regenboog is op zoek naar een leerkracht voor de onderbouw


Wat kenmerkt onze school?

Bij ons op De Regenboog staat goed onderwijs en de zorg voor kinderen bovenaan. Wij werken hierin nauw met elkaar samen en zorgen dat het werkklimaat ontspannen is. Daarnaast is onze werkomgeving dynamisch, energiek en betrokken.

Wij werken samen aan het ontwikkelingen van ons onderwijs. Gezamenlijke afspraken (kaders) over onze manier van werken, zijn vastgelegd in kwaliteitskaarten. Daarnaast worden ook ruimte en zelfstandigheid geboden bij het vormgeven van het onderwijs in de klas.

Wij zijn een Vreedzame school. Dit vormt de basis van ons pedagogisch handelen. In en om de school heerst er een rustige sfeer waarin kinderen zich gezien en gehoord voelen.

Onze school staat in de groene wijk Waddinxveen Noord en is onderdeel van kindcentrum Groenoord. De school telt ongeveer 250 leerlingen, verspreid over 10 groepen in een mooi nieuw gebouw. Onze populatie is divers. We praten vanuit kansen en mogelijkheden over onze kinderen. Om tegemoet te komen aan de onderwijs hebben wij o.a. een prismagroep waarin gewerkt wordt aan uitdagende opdrachten en het ontwikkelen van specifieke vaardigheden. Voor kinderen die met een taalachterstand bij ons binnen komen, is onze taalrijke omgeving van groot belang. Naast de taalrijke omgeving gekoppeld aan betekenisvolle thema's bieden wij deze kinderen extra ondersteuning op het gebied van taalontwikkeling.

Wat bieden wij?

 • Het team van De Regenboog werkt bewust met en voor de kinderen. Samen optrekken vinden wij hierin belangrijk
 • Een enthousiast team dat graag met en van elkaar leert en ruimte om samen aan verdere ontwikkeling van ons onderwijs te werk
 • Ondersteuning van een kundige intern begeleider, rekencoördinator en talentcoach
 • Er zijn vakleerkrachten voor gym en muziek
 • Wij zijn onderdeel van stichting De Groeiling met onze eigen opleidingsacademie en diverse lerende netwerken. Je kunt binnen onze stichting doorstromen naar een andere school of naar ons kernteam.

Wij zoeken een leerkracht die:

 • Passie heeft voor het werken met onze doelgroep
 • Onderwijs geeft waarbij elk kind (binnen de mogelijkheden van zichzelf en de school) een beredeneerd aanbod krijgt
 • Kindvolgend is en wel kan bijsturen wanneer nodig
 • Onderzoekend wil zijn in het vormgeven van spelbegeleiding
 • Kinderen planmatig een stap verder kan brengen
 • Kleuters stimuleert zelfstandig en zelfredzaam te worden
 • Verantwoordelijkheid neemt over je eigen houding, leren en gedrag.

Lijkt dit je wat? Kom op gesprek!

Spreekt onze visie op onderwijs aan kleuters jou aan? Staat het kind bij jou ook op nummer 1 en wil jij onderdeel worden van ons team? Laat dan zo snel als mogelijk van je horen. Wij ontvangen graag jouw cv en brief. Via onze website https://werken-bij.degroeiling.nl/ kan je solliciteren. Heb je naar aanleiding van deze vacature vragen, bel dan gerust met Essen (directeur) op .


Komt deze functie niet overeen met jouw wensen of ben je nog niet in het bezit van een diploma, maar wil je wel bij één van onze scholen in het basisonderwijs werken dan komen we graag in contact met je. We hebben binnen onze stichting veel mogelijkheden. Kijk hiervoor op: www.degroeiling.nl of laat het ons weten via .


Ben je in het bezit van een PABO diploma?

Functie:leerkracht groep 1/2 regenboog
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Groeiling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Boskoop
 2. Leerkracht Groep 1/2 de Regenboog De Groeiling 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures