Vacature Lid

Lid in Boskoop

Afmelden als lid

  • Lidmaatschap
  • »
  • Beëindigen / wijzigen lidmaatschap

Beëindiging lidmaatschap:

Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, dan kun je dat doen door een mail te sturen naar . Let op dat je dit doet vóór 1 juni om je opzegging met ingang van het nieuwe seizoen te kunnen verwerken.

Wijziging lidmaatschap:

Als je je lidmaatschap wilt wijzigen, bijvoorbeeld als je niet-spelend lid of parttime lid wilt worden, kun je dit doen door een mail te sturen naar . Let op dat je dit vóór 1 juni om je opzegging met ingang van het nieuwe seizoen te kunnen verwerken.

Pasfoto spelerspas:

Voor leden van 12 jaar en ouder geldt dat zij een pasfoto op hun digitale spelerspas dienen te hebben. Leden kunnen deze vóór 1 november van ieder seizoen zelf toevoegen via de voetbal.nl app. Na deze datum kun je dat niet meer zelf, maar je kunt je foto sturen naar en dan wordt de foto alsnog toegevoegd.Functie:lid
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met v.v. B.G.C. Floreant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Lid v.v. B.G.C. Floreant 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures