Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Reeuwijk

Word Vrijwilliger!

Sinds 2020 hebben we de 'Tjeko Travellers' tot leven geroepen! Een groep enthousiaste vrijwilligers die samen op reis gaan! Ze helpen vanuit hun talenten om kinderen in Afrika een kans te geven om zich te ontwikkelen tot sociale en veerkrachtige volwassenen!

Vind jij het leuk om samen met anderen te creëren, bouwen en je handen uit de mouwen te steken?

Wij zijn op zoek naar jou!

We hebben geregeld projecten waarbij we wel wat extra hulp kunnen gebruiken. Ben of ken jij de juiste persoon, neem dan gerust contact met ons op via de onderstaande emails of stuur deze posities door!

Contact

Help mee!

Ja, ik wil doneren en help graag mee!

Onze missie

Tjeko is een social-profit organisatie die kinderen de kans geeft om kind te zijn. Wij brengen sport, spel en ontspanning naar kinderen die vrijwel geen vrije tijd hebben. Spelen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen: wij zijn ambassadeurs voor meer ruimte en tijd om te spelen in ontwikkelingslanden.


Contact

Stichting Tjeko
Pascalstraat 13,
2811 EL Reeuwijk,
Nederland


IBAN: NL75RABOFunctie:vrijwilliger
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Tjeko via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Vrijwilliger Stichting Tjeko 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures