Vacature Productie Shiftleader

Productie Shiftleader in Reeuwijk

Productie Shiftleader (Reeuwijk)

Vacaturedetails

Werkgebied

Zuid-Holland
Reeuwijk

Opleidingsniveau

MBO

Salaris

3.600 - 4.500 (incl. toeslag drieploegen)


Heb je interesse in productieprocessen en beschik je over de gave om medewerkers te coachen, motiveren en inspireren en ben je beschikbaar in de drieploegendienst? Dan is de functie van Productie Shiftleader bij Vergeer Holland wellicht iets voor jou!

Eigentijds familiebedrijf

Vergeer is een eigentijds familiebedrijf. We rijpen, versnijden en verpakken kaas. Alle 520 collega's die bij Vergeer werken, dragen bij aan het wereldwijde succes. Wij willen dat iedereen zich betrokken voelt en het beste uit zichzelf haalt. Daarom is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke groei.

Op de werkvloer draait het niet alleen om collegialiteit, maar ook om vriendschap. Dat zorgt voor een informele werksfeer. Goed beschouwd zijn we, ook gezien de omvang waar we op opereren, een wereldbedrijf. Maar dan wel met die typische Hollandse, nuchtere inslag.

Om aan onze klantvragen te kunnen voldoen werken wij met geavanceerde en moderne (productie)machines. Nieuwsgierig naar onze machines? Bekijk voor een impressie onze bedrijfsfilm van de machines die wij reeds op onze verschillende locaties hebben staan.

Wat doet een Productie Shiftleader bij Vergeer?

  • Leidinggeven aan, coachen, motiveren en goed functionerend houden van het team
  • Samen met het team sturen op maximale efficiency (kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten) op de toegewezen productielijnen
  • Sturen op Kritische Prestatie Indicatoren zoals OEE voor de toegewezen productielijnen
  • Verantwoordelijk voor een correcte overdracht aan de Productie Shiftleader van het volgende team
  • Eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het geproduceerde product, inclusief juiste registratie van de benodigde kwaliteitstesten en de werkopdrachten/verbruiksregistraties
  • Analyseren van verbeterpunten van het eigen team door speerpunten te formuleren
  • Zorgen voor tijdig inzicht in productieresultaten van het team
  • Contacten onderhouden met ondersteunende afdelingen en externe partijen

Om in aanmerking te komen voor de functie van Productie Shiftleader dien je naast bovenstaande competenties ook flexibel te zijn m.b.t. het werken in een drieploegendienst, ben je in het bezit van een MBO 4 diploma (HBO is een pré) en heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Wat bieden wij jou?

Vergeer biedt een afwisselende functie in een betrokken team. Je ontvangt marktconforme salariëring en dito arbeidsvoorwaarden, waaronder o.a. een goede pensioenregeling met een beperkte eigen bijdrage. Met betrokken en ervaren collega's is er voldoende kennis en ruimte aanwezig voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je ook graag de kans voor het volgen van o.a. cursussen en trainingen.

Solliciteer!

Wil jij gewoon je werk doen? Of wil jij alles uit je werk halen wat erin zit? Dan is het tijd om te solliciteren.
En tijd voor Vergeer.

Functie:shiftleader productie
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3600 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adver Online via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Boskoopkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de boskoopkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Boskoop
  2. Productie Shiftleader Adver Online 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures